صفحه اصلی > مد و زندگی : آشنایی با لاین‌های آرایشگری مختلف

آشنایی با لاین‌های آرایشگری مختلف

در این مقاله قصد داریم در مورد لاین های آرایشگری صحبت کنیم و شما را از نزدیک با انواع گرایش های آرایشگری آشنا کنیم. آشنایی با انواع لاین آرایشگری به شما کمک می‌کند تا با دید باز و آگاهی بیشتر، مسیر شغلی خودتان را پیدا کرده و مشغول به کاری شوید که دوستش دارید.

خوشبختانه این روزها در دنیای مد و با وجود فضای مجازی، طیف گسترده‌ای از تخصص‌ها برای آرایشگران به وجود آمده؛ از آرایش عروس و آموزش نکات و متدهای آرایشگری بگیرید تا انجام دادن گریم، میکاپ و جلوه‌های ویژه. اگر علاقه‌مند به تبدیل‌شدن به یک آرایشگر کاربلد هستید که همه به دنبال شما هستند، یادگیری در مورد تخصص‌های مختلفی که در حوزه آرایشگری مدرن وجود دارد، می‌تواند برای شما مفید باشد.

در این مقاله می‌خوانیم…

سعی کردیم تا در این مقاله پاسخ هر یک از سوالات زیر را به شما بدهیم:

  • آرایشگر کیست؟
  • کار اصلی یک آرایشگر چیست؟
  • مهارت‌های لازم برای تبدیل‌شدن به یک آرایشگر خوب چیست؟
  • ۱۱ نوع گرایش شغلی مختلف آرایشگران مختلف.

در انتها نیز نکات مفیدی را برای شما در نظر گرفته‌ایم که به شما کمک می‌کند تا به راحتی وارد صنعت آرایش و میکاپ شوید. اگر شما هم در مورد انواع لاین های آرایشگری کنجکاو هستید، پیشنهاد می‌کنیم تا انتهای این مطلب ما را همراهی کنید.

آرایشگر کیست؟

یک آرایشگر از محصولات و تکنیک‌های آرایشی برای بهبود یا تغییر ظاهر افراد استفاده می‌کند. برخی از محصولاتی که آرایشگران استفاده می‌کنند عبارتند از سایه چشم، خط چشم، کانسیلر، کرم پودر، رژ لب و ریمل و… . کاری که آرایشگران انجام می‌دهند تغییر ظاهر افراد برای شرکت در مجالس، نمایش، صحنه‌های سینما و… است.

میزان درآمد یک آرایشگر ممکن است به عواملی مانند شبکه‌سازی، منطقه کاری، برندسازی، فعالیت در شبکه‌های اجتماعی، عملکرد فنی، تجربه‌ها حرفه‌ای و مشتریان بستگی داشته باشد. میانگین حقوق جهانی برای یک آرایشگر مبلغی در حدود ۶۳.۲ هزار دلار در سال است. با توجه به آمار اداره کار و اتحادیه آرایشگران، چشم‌انداز بسیار خوبی برای آرایشگران و متخصصان زیبایی در آینده وجود دارد. لاین های آرایشگری پتانسیل بسیار بالایی دارند و انتظار می‌‌رود که از سال ۲۰۲۰ تا سال ۲۰۳۰، با ۱۹ درصد رشد حقوق مواجه شوند.

لاین‌های آرایشگری مختلف
لاین‌های آرایشگری مختلف

وظایف یک آرایشگر

به طور معمول وظایف یک آرایشگر عبارتند از:

  • آماده‌سازی افراد برای عکاسی‌های مدلینگ
  • مشاوره به مشتریان در مورد نحوه استفاده از لوازم و تکنیک‌های آرایشی
  • برجسته‌تر کردن ویژگی‌های فیزیکی مثبت مشتریان از طریق استفاده درست از لوازم‌آرایشی
  • محو کردن و کم‌رنگ‌تر کردن ویژگی‌های فیزیکی منفی مشتریان از طریق استفاده از لوازم‌آرایشی
  • استفاده از محصولات آرایشی روی پوست بازیگران برای، تئاتر، جلوی دوربین یا فیلم‌برداری
  • استفاده از مهارت‌های خلاقانه برای بهتر به نظر رسیدن افراد در موقعیت‌های مختلف
  • داشتن مهارت در انواع لاین های آرایشگری
  • مشاوره به مشتریان در مورد لوازم‌آرایشی مختلف و ترکیبات آن‌ها

الزامات تبدیل‌شدن به یک آرایشگر حرفه‌ای

برای کار به‌عنوان یک آرایشگر، یک فرد باید مهارت‌ها و دانش خاصی در مورد لوازم و محصولات آرایشی و بهداشتی داشته باشد. اگرچه ممکن است شرایط بسته به کارفرما و فیلد کاری متفاوت باشد؛ اما برخی از صلاحیت‌های متداول آرایشگران برای مشغول شدن در لاین های آرایشگری به شرح زیر است:

۱) تحصیلات

معمولاً برای آرایشگری نیازی به تحصیلات پس از سطح متوسطه نیست و در بسیاری از موقعیت‌ها تجربه مهم‌تر از میزان تحصیلات است. با این حال، برخی از مدارس، کالج‌های فنی حرفه‌ای و کلاس‌ها، برنامه‌های آموزشی زیبایی شامل آشنایی با ابزار آرایشگری، طرز کار با ابزار، انواع لوازم ‌آرایشی، برندهای مختلف لوازم آرایش و انواع لاین های آرایشگری را برای هنرجویان برگزار می‌کنند تا آرایشگرهای تازه‌کار، تکنیک‌ها را بیاموزند و مهارت‌های کاربردی خود را کامل کنند.

۲) آموزش

برخی از آرایشگران ترجیح می‌دهند که برای کسب تجربه تحت نظر آرایشگران دارای مجوز یا باتجربه آموزش ببینند. برخی دیگر در این صنعت با کار در پیشخوان‌های لوازم‌آرایشی در داروخانه‌ها و فروشگاه‌های بزرگ شروع به کار می‌کنند تا درباره محصولات، بیشتر بیاموزند و با مشتریانی که به دنبال مشاوره آرایشی هستند تعامل داشته باشند.

وظایف یک آرایشگر
وظایف یک آرایشگر

۳) مجوز و گواهینامه

برای دریافت مجوز، یک آرایشگر از الزامات کشور و شهری که قصد کار در آن را دارد، پیروی می‌کند. لاین های آرایشگری با یکدیگر متفاوت هستند و شما برای اینکه در برخی از آن‌ها بتوانید مشغول به کار شوید، باید گواهینامه‌ها و مجوزهای مختلفی را از مراجع ذی‌صلاح دریافت کرده و دوره‌های آموزشی و تخصصی خاصی را با موفقیت پشت سر بگذارید.

۴) مهارت‌ها

برای موفقیت بیشتر، آرایشگران باید خودشان را وا دار به مهارت‌اندوزی در حوزه‌های زیر کنند:

  • دانش کافی در مورد لوازم‌آرایشی، ابزار و مراقبت از پوست: یک آرایشگر می‌داند که چگونه از همه ابزارها و محصولات موجود به‌درستی استفاده کند و در فیلد کاری خود دائماً به‌روز بماند
  • خدمات مشتری: آرایشگرها مستقیماً با مشتریان تعامل دارند، بنابراین ارائه خدمات و پشتیبانی عالی در طول تعامل آن‌ها بسیار مهم است.
  • ارتباطات: آرایشگرها اغلب در طول فرآیند آرایش، به مشتریان خود توضیح می‌دهند که درحال انجام چه کاری هستند.
  • توجه به نظرات: آرایشگران به خواسته‌ها و انتظارات مشتریان گوش می‌دهند و بازخورد نظرات آن‌ها را در سبک‌کاری خود اعمال می‌کنند.
  • مدیریت زمان: یک آرایشگر باید به‌موقع در قرار ملاقات حاضر شود و زمان خود را به‌طور مؤثر مدیریت کند تا از رزرو بیش از حد یا منتظر ماندن مشتریان جلوگیری کند.
  • سازمان‌دهی: سازمان‌دهی ساعات کاری، وقت گذاشتن برای مشتریان مختلف و استفاده بهینه از ابزار، مهارتی است که تمام آرایشگران در تمام لاین های آرایشگری باید داشته باشند.
  • قابلیت اطمینان: مردم اغلب برای رویدادهای مهم، مانند عروسی‌ها، جشنواره‌ها و… از هنر آرایشگران کمک می‌گیرند. به همین دلیل، مهم است که آرایشگران از نظر میزان تبحر قابل اعتماد باشند.
  • خلاقیت: از آنجایی که استفاده از آرایش یک شکلی از هنر است، وجود خلاقیت در آرایشگران موضوعی ضروری است. یک آرایشگر اغلب به‌صورت یک مشتری به‌عنوان یک بوم خالی نگاه می‌کند و به این فکر می‌کند که چگونه می‌تواند زیبایی طبیعی مشتری را با استفاده از لوازم‌آرایشی برجسته‌تر کند.
  • مهارت: آرایش کردن نیاز به مهارت و هماهنگی دست و چشم برای آرایش صحیح و جلوگیری از اشتباه دارد. مهارت و تجربه در تمام لاین های آرایشگری حرف اول را می‌زند.

۱۱ نوع لاین های آرایشگری مختلف که می‌توانید در آن‌ها مشغول شوید…

انواع لاین های آرایشگری که می‌توانید در آن‌ها تبدیل به یک متخصص شده و به درآمدهای بالا برسید، به شرح زیر هستند:

۱. هنری (Artistic)

یک آرایشگر که در لاین های آرایشگری هنری و آرتیستیک مشغول است، باید به‌قدری در کار خود حرفه‌ای باشد که بتواند افراد صحنه را برای نمایش‌ها و نمایشگاه‌های بزرگ بیاراید. آرایشگر آرتیستیک می‌داند که با یک زمینه کاری حرفه‌ای روبرو است و با نمایش‌ها و جلوی دوربین سروکار خواهد داشت. آرایشگر‌های هنری ممکن است از رنگ بدن استفاده کنند و آرایش را در طرح‌های جامع با استفاده از کل بدن و نه فقط صورت انجام دهند. این هنرمندان اغلب باید طرح نهایی را منطبق بر آثار هنری جذاب، ایجاد کنند.

۲. برندینگ (Branding)

فیلد کاری بعدی در لاین های آرایشگری، برندینگ است. یک آرایشگر برندینگ مستقیماً با شرکت‌های آرایشی کار کرده و به آن‌ها کمک کند ظاهر جذاب‌تر و پرفروش‌تری برای فروش محصول خود ایجاد کنند. آرایشگر برندینگ در طول عکاسی و فیلم‌برداری تجاری با مدل‌ها کار می‌کند و به آن‌ها کمک می‌کند تا محصول را به‌طور مؤثرتر و چشم‌گیرتری تبلیغ کنند. آرایشگران برندینگ همچنین ممکن است اطلاعاتی در مورد جزئیات محصول و نحوه بهبود کیفیت آن ارائه دهند.

۳. سینمایی (Cinematic)

آرایشگر‌های سینمایی افرادی هستند که با بازیگران کار می‌کنند و برای فیلم‌برداری، گریم‌های مختلفی را انجام می‌دهند. آن‌ها می‌دانند که چگونه آرایش چهره را با نور صحنه تطبیق دهند و می‌توانند آرایش را طوری تنظیم کنند که طبیعی به نظر برسد. یک آرایشگر سینمایی ممکن است با یک آرایش طبیعی و نرمال برای فیلم‌های رئالیتی شو کار کند، یا به ایجاد ظاهری عمیق‌تر و تأثیرگذارتر برای شخصیت‌های تاریخی یا ماوراء طبیعی نیاز داشته باشد.

۴. مد و فشن (Fashion)

مد و فشن از جمله لاین های آرایشگری جذاب و بسیار پول‌ساز است که طرفداران بسیار زیادی دارد. آرایشگرانی که در صنعت مد کار می‌کنند، آرایش مدل‌ها را به‌گونه‌ای انجام می‌دهند که مکمل لباس آن‌ها باشد. یک آرایشگر مد ممکن است در یک نمایشگاه مد کار کند تا به مدل‌ها برای آماده شدن مدل‌سازی لباس کمک کنند. آن‌ها همچنین می‌توانند در گالری‌ها مشغول به‌کار شده و به آرایش مجدد مدل‌ها بین عکاسی کمک کنند.

۵. فریلنسر (Freelance)

آرایشگران مستقل و آزادکار مشتریان خود را از طریق روش‌های مختلف و تبلیغات گوناگون افزایش می‌دهند و طبق برنامه قرار ملاقات می‌گذارند. یک آرایشگر فریلنس ممکن است در بسیاری از زمینه‌ها از جمله مد، عروسی و نیز جلوه‌های ویژه تخصص داشته باشد. آرایشگرهای فریلنسر اغلب آزادی عمل و انتخاب بیشتری در مشتریانی که با آن‌ها کار می‌کنند دارند. به همین دلیل لاین فریلنسری از لاین های آرایشگری مختلف، روزبه‌روز در حال توسعه است.

۶. اینفلوئنسر (Influencer)

آرایشگر اینفلوئنسر شخصی است که به‌صورت آنلاین محتوای آرایشی تولید می‌کند. این افراد محتواهایی شامل عکس‌ها، فیلم‌های آموزشی، معرفی برند لوازم آرایشی و نیز چالش‌های آرایشگری را در صفحات مجازی خود به اشتراک می‌گذارند.

۷. شخصی (Personal)

یکی دیگر از انواع لاین های مختلف آرایشگری، آرایشگری به صورت شخصی است. آرایشگری مستقل و شخصی، حرفه‌ای است که در آن آرایشگر، منحصراً با یک مشتری خاص و همیشگی کار می‌کند. بسیاری از افراد مشهور و چهره‌های سرشناس نیاز به توجه مداوم به‌ظاهر خود دارند و برای این کار، آرایشگران شخصی خود را استخدام می‌کنند.

۸. بازاریاب (Retail)

بازاریابی نیز یکی از انواع گرایش های آرایشگری است. یک آرایشگر بازاریاب در یک فروشگاه کار کرده و به فروش محصولات آرایشی کمک می‌کند. بازاریاب‌ها می‌توانند پشت یک پیشخوان در فروشگاه لوازم آرایش یا در فروشگاهی که در محصولات زیبایی تخصص دارد کار کنند و به مشتریان در امتحان کردن و خرید لوازم‌آرایشی کمک کنند.

۹. سالن کار (Salon)

از جمله لاین های مختلف آرایشگری می‌توان به سالن‌کارها اشاره کرد. آرایشگر‌های سالن در یک سالن زیبایی مشغول به کار هستند. این آرایشگران ممکن است مهارت‌های آرایش خود را با سایر توانایی‌های زیبایی مانند مو یا ناخن ترکیب کنند. آرایشگران سالن ممکن است برای عروسی، تغییرات زیبایی فصلی و… هنر خود را روی مشتریان پییاده می‌کنند.

۱۰. جلوه‌های ویژه (Special Effects)

جلوه‌های ویژه یکی دیگر از لاین های آرایشگری است. آرایشگرهای جلوه‌های ویژه از هنر آرایش برای ایجاد اسپیشیال‌های سینمایی استفاده می‌کنند. آن‌ها با شرکت‌های سینمایی، تلویزیونی یا برگزارکننده‌هایی رویدادهای ورزشی کار می‌کنند.

۱۱. تئاتری (Theatrical)

آرایشگران تئاتر، ظواهر آرایشی قابل توجهی ایجاد می‌کنند. این آرایشگران ویژگی‌هایی از صورت یا بدن بازیگران تئاتر را برجسته می‌کند تا بینندگان بهتر و واضح‌تر بتوانند آن‌ها را روی صحنه نمایش ببینند.

انتخاب لاین آرایشگری مناسب شما

در این مقاله سعی کردیم شما را انواع لاین های آرایشگری آشنا کنیم. متوجه شدیم که صنعت آرایشگری شامل لاین های مختلف آرایشگری می‌شود که هرکدام به نحوی از تکنیک‌ها و لوازم‌آرایشی برای آراستن چهره و بدن استفاده می‌کنند. همچنین با نکات موثر برای موفقیت در لاین های مختلف آرایشگری آشنا شدیم.

شما با کدام یک از انواع لاین آرایشگری آشنا بود‌‌‌ه‌اید یا از خدمات کدام نوع آرایشگر استفاده کرده‌اید؟ برای ما کامنت گذاشته و تجربیات خود را با ما درمیان بگذارید.

اینستاگرام لیاتیم
تلگرام لیاتیم
امتیاز دهید.

دیدگاهتان را بنویسید