مهم نیست چقدر مراقب باشیم، تصادف و اتفاقات بد رخ میدهند. چه برخورد پیشانی شما با گوشه میز باشد چه بریدن دستتان هنگام خرد کردن سبزیجات، آسیبها معمولاً جای زخمی از خود به جا میگذارند. جلوگیری از ایجاد زخم یا ماندن جای آن، غیرممکن است اما برخی کارها هست که میتوانید بکنید تا جای آن خیلی باقی نماند. یکی از آن کارها، استفاده کرم ترمیم کننده است. اصلاً در این مطلب قرار است به بایدها و نبایدهای استفاده از کرم ترمیم کننده بپردازیم. اما پیش از این اجازه دهید ببینیم زخم یعنی چه؟
زخم، یعنی هر آسیبی که به بدن شما برسد و بتواند اثر از خود به جا بگذارد. این اثر میتواند ناشی از سوختگی، جوش، لیزر و غیره باشد. کرم از بین برنده جای زخم در عین حال میتواند به عنوان کرم ترمیم کننده بعد از لیزر و همچنین به عنوان کرم ترمیم کننده جای جوش ایفای نقش کند.
حالا برویم سراغ اصل مطلب خودمان ببینیم ماجرا از چه قرار است:
نحوه استفاده از کرم ترمیم کننده
اولین چیزی که باید بدانید این است که شکلگیری زخم، بخش نرمال پروسه ترمیم شدن آن است. وقتی پوستی آسیب میبیند، تولید کلاژن برای درست کردن آن ناحیه افزایش مییابد. این بافت ترمیم کننده شامل همه بخشهای نرمال پوست نمیشود به همین خاطر ظاهر متفاوتی دارد.
ظاهر هر زخم بسته به تعدادی از فاکتورها متفاوت است. شکل، سایز و عمق زخم میتواند باعث ایجاد ظاهری متفاوت شود همانطور که مقدار خونی که به آن ناحیه برسد میتواند رنگ پوست را عوض کند.
۳ نوع زخم اصلی وجود دارد. زخمهای نرمال که معمولاً باریک، کوچک و تخت هستند. زخم های هیپرتروفیک که معمولاً قرمز، ضخیم و برجسته هستند. زخمهای کلوئیدی که معمولاً برجسته، تیره یا قرمز و برخلاف زخمهای هیپرتروفیک، فراتر از خطوط زخم واقعی گسترش پیدا میکنند. زخمهای کلوئیدی معمولاً ژنتیکی هستند و کنترل یا پیشبینی آنها دشوار است. آنها میتوانند به خاطر تولید بیش از حد کلاژن ایجاد شوند و با تزریق داروهای استروئیدی به ناحیه آسیب دیده قابل درمان است.
بایدها و نبایدهای استفاده از کرم ترمیم کننده
مراحلی وجود دارد که باید طی کنید و اقداماتی هم هست که نباید انجامشان دهید تا بتوانید به ترمیم زخم خود کمک کنید. کلید ترمیم زخم این است که کاری که بدنتان باید برای ترمیم ناحیه آسیب دیده انجام دهد را کم کنید.
اگر لازم است بخیه بزنید!
زخمهایی که از هم گسسته یا عمیق هستند بهتر است که به سرعت بخیه زده شوند. به خاطر داشته باشید که بخیه باید هرچه زودتر که زخم تازه است، انجام شود. اگر زمان زیادی بگذرد، جرم و باکتری، زخم را پر میکنند و به خاطر خطر عفونت، احتمالاً پزشک قبول نکند که بخیه را انجام دهد. اگر شک دارید که نیاز به بخیه دارید یا نه حتماً سراغ پزشک بروید و بگذارید این تصمیم را او بگیرد.
زخم را مرطوب نگه دارید.
ژل پترولیوم روی زخم بزنید و آن را با بانداژ غیرچسبان بپوشانید. این کار میتواند باعث ترمیم سریعتر زخم شود.
درگیر تبلیغات الکی برخی کرمهای ترمیم کننده نشوید!
برای انتخاب یک کرم ترمیمکننده مناسب؛ آگاهی داشتن از ترکیبات مؤثره محصول اهمیت زیادی دارد. بدون توجه به تبلیغات به دنبال محصولی باشید که با اکتیوهای مؤثر خود روند بازسازی پوست را تسریع کرده و با افزایش تکثیر سلولی، پوست را به فرم نرمال خود بازگرداند.
کرم ترمیمکننده تراست، بهخوبی بافت پوست شما را بهبود داده و بدون اینکه ردی از جراحت روی پوست باقی گذارد، آن را ترمیم میکند. برای آشنایی با این کرم، کافیت تا مقاله زیر را مطالعه نمایید.
کرم ترمیم کننده پوست تراست؛ سلام بر اعتماد به نفس!
آسیبهای پوستی میتوانند ظاهری آزاردهنده برایمان بسازند. راهحل مقابله با آنها استفاده از کرم ترمیم کننده پوست تراست است. با ما همراه باشید.
زخم را با کرم ماساژ دهید.
از طرف دیگر، ماساژ روزانه زخم به همراه استفاده از کرم ترمیم کننده حاوی ویتامین ای میتواند به کاهش جای زخم کمک کند.
از خورشید دوری کنید!
زخم خود را از خورشید دور کنید چرا که میتواند اوضاع زخم و پوستتان را در آن ناحیه بدتر کند.
بگذارید به صورت طبیعی ترمیم شود!
سعی کنید خیلی از هیدروژن پراکسید استفاده نکنید چرا که استفاده مستمر آن میتواند باعث تحریک پوستتان شود. و همچنین مدام تکههای سفت شده زخم را نکنید. این لباس زیستی طبیعت است که برای جای زخم طراحی شده است. کندن مستمر آن وقتی که زخم دارد سعی میکند ترمیم شود میتواند باعث افزایش زخم و همچنین کند شدن پروسه ترمیم شود.
در زمان استفاده از کرم ترمیمکننده صبور باشید!
ترمیم شدن پوست زمان میبرد – احتمالاً همزمانش طولانی است. اولین فاز ترمیم ۳ ماه طول میکشد و دومین فاز آن ۳ ماه دیگر طول میکشد. بعد از این که یک سال از آسیب گذشت، زخم شکل و شمایل تازهای پیدا میکند. واقعیت این است که زخم هرگز دست از تغییر کردن برنمیدارد و مدام تغییر میکند. باید در ترمیم کردن و درمان جای زخم خود، حسابی صبور باشید.
اقدامات درمانی حذف جای زخم را انجام دهید!
احتمالاً این را شنیدهاید که کره کاکائو میتواند زخم را محو کند اما به جای آن کلی محصول آن بیرون در بازار وجود دارند که میتوانند جای زخم را از بین ببرند. محصولاتی که به آنها کرم ترمیم کننده گفته میشود. استفاده از کرم ترمیم کننده کاملاً تأثیرگذار بوده و میتوانید با استفاده از آن هم جلوی رنگ پریدگی پوستتان را بگیرید و هم جای زخم را از بین ببرید.
بر زخم به آرامی فشار وارد کنید!
استفاده از یک باند محکم و ماساژ مستمر زخم میتواند جریان خون را در آن ناحیه بالا ببرد و درنتیجه باعث شود تا جای زخم از بین برود و تلاش بیشتری برای ترمیم زخم اتفاق بیفتد.
استفاده از کرم ترمیم کننده و مراقبت از زخم؛ تنها راهی که داریم!
در این مطلب از لیامگ به بررسی بایدها و نبایدهای استفاده از کرم ترمیم کننده پرداختیم. دیدیم استفاده از این محصول اگر به اشتباه صورت بگیرد میتواند چه آسیبهایی به پوست بزند و اگر به درستی اعمال شود، چقدر میتواند به شما در از بین بردن جای زخم کمک کند. به هر حال جای زخم چیزی نیست که آدم بخواهد آن را به حال خودش بگذارد و به آن بیمحلی کند. مسئله مهم در زندگی همه ما ظاهرمان است. این که دیگران ما را چطور میبینند و چطور از نظر دیگران قضاوت میشویم، برایمان مهم است. پس جای زخم نباید کاری کند که نتوانیم به سادگی سرمان را جلوی دیگران بلند کنیم یا اعتماد به نفس کمی داشته باشیم. بهترین پماد ترمیم کننده زخم را پیدا کنید و از شر جای آن خلاص شوید.
البته که باید صبور باشید. در این مطلب به لزوم داشتن برخی محصولات مراقبت از پوست پی بردیم. در صورتی که دنبال جایی هستید که بتوانید محصولاتی باکیفیت از آن تهیه کنید، پیشنهاد میکنیم سری به فروشگاه اینترنتی لیاتیم بزنید و ببینید کدام یک از محصولات ما به کارتان میآیند. قطعاً از انتخاب و خریدی که میکنید، پشیمان نخواهید شد.
- اینجا درباره لیفت مژه، مزایا و معایب آن بیشتر بدانید! - ۱۷-۱۲-۱۴۰۱
- خودتان با کمترین امکانات خوشبوکننده خانه درست کنید! - ۲۸-۱۰-۱۴۰۱
- استفاده از راکوتان به چه قیمتی؟ - ۲۱-۱۰-۱۴۰۱