جای زخم، جوش یا سوختگی از آن چیزهایی است که باعث خجالت آدم میشوند. به خصوص اگر در مناطقی باشند که نمیتوانید آن را بپوشانید. بیرون رفتن در چنین شرایطی ممکن است خیلی برایتان خوشایند نباشد. این همان جایی است که کرم ترمیم کننده وارد میشود و مشکلات را حل میکند. واقعیت این است که تعداد کمی از این درمانهای معجزهآسا جای زخم را از بین میبرند. نکته مهم این است که شما بتوانید راهحلهای موجود را به خوبی بشناسید.
علاوه بر این، باید به این نکته نیز توجه داشته باشید که برخی زخمها کامل از بین نمیروند. تمام اقدامات درمانی شما این است که اندازه آن را کمتر کنید و ظاهر آن را به شکلی دربیاورید که خیلی مشخص نباشد. در این مطلب از لیامگ قرار است به شما بهترین کرم ترمیم کننده را معرفی کنیم و بگوییم برای ترمیم انواع جای زخم، جوش و… چه باید بکنید.
نکته مهم؛ مفهوم زخم
زخمها زمانی اتفاق میافتند که پوست آسیب ببیند و فیبر کلاژن سعی کند دوباره رشد کند. یعنی پوست سعی در ترمیم خود بکند. درنتیجه معمولاً تغییر رنگی جزئی اتفاق میافتد و گاهی اوقات جای زخم کمی برجسته میشود یا فرو میرود. ممکن است برخی زخمها قرمز یا سفید به نظر برسند. این بستگی به نوع پوستتان دارد. باقی اوقات، معمولاً صاف و براق هستند.
به هر صورت، سرعت ناپدید شدن آنها به میزان عمیق بودن زخم بستگی دارد. بیشتر زخمها به مرور زمان کمرنگ میشوند. با این حال، برخی دیگر نیاز به اقداماتی درمانی دارند تا ناپدید شوند.
اگر زخم شما عمیق باشد یا به طور واضح مشخص باشد، پزشک شما ممکن است توصیه کند که آن را با جراحی بردارید. جراحی شامل درمابریژن (برداشت سطحی پوست)، برش، پیوند پوست یا جراحی لیزر میشود. اگر زخم شما بر اثر سوختگی باشد، جراح ممکن است پوستی از منطقهای که دیده نمیشود بردارد و جایگزین منطقه سوخته بکند.
روشهای مختلف ترمیم زخم
اگر زخم شما نتیجه جراحی است، بهتر است اول صبر کنید تا ترمیم شود. حتی اگر باید از اقدامات درمانی ترمیم کننده جای زخم استفاده کنید، کمی صبر کنید. به شما توصیه خواهد شد تا بهبودی کامل صبر کنید و سپس اقدامات حذف جای زخم و ترمیم آن را انجام دهید. اما بیشتر اوقات، پروسه طبیعی بهبودی باعث کمرنگ شدن بیشتر جای زخم خواهد شد.
گاهی از آمپول برای از بین بردن زخمهایی که برجسته شدهاند، استفاده میشود. زخمهای کلوئیدی و هایپرتروفیکی معمولاً به این روش درمان میشوند چرا که اندازه بزرگتری دارند.
از تزریق کلاژن معمولاً برای برخی زخمهای بدون حفره استفاده میشود. البته خیلی نتایج دائمیای ندارد.
روشهای مؤثرتر از بین بردن جای زخم
رایجترین شکل درمان جای زخم، استفاده از کرم ترمیم کننده است. این محصول میتواند زخمهای حاصل از آسیبدیدگی، سوختگی، جای جوش و سوختگی پوست بعد از لیزر را ترمیم کند. همانطور که پیش از این نیز گفتیم، زخمهای جراحی معمولاً خود به خود ترمیم میشوند و نیازی به استفاده از کرم ندارند.
شروع کردن اقدامات درمانی پیش از بهبودی کامل میتواند منجر به خارش و ملتهب شدن شرایط شود.
کرم ترمیم کننده جای جوش نیز میتواند جای باقیمانده از بهبودی آکنه یا انواع جوش را از بین ببرد. همانطور که کرم ترمیم کننده سوختگی مناسب برای ترمیم جای سوختگی و انواع آسیبهای این چنینی است. همچنین کرم ترمیم کننده زخم یا بهترین کرم ترمیم کننده پوست بعد از لیزر، از جمله محصولاتی است که میتوانید با تهیه آنها خیالتان را از بابت زخم و جای آن راحت کنید.
انواع زخم
زخم با زخم فرق دارد. بسیار مهم است که بدانید شما با چه زخمی دارید دست و پنجه نرم میکنید تا بتوانیم بهترین کرم ترمیم کننده را برای آن پیدا کنید.
اول | زخمهای آکنه
زخمهای آکنه میتوانند بسیار سطحی یا از آن طرف بسیار عمیق باشند. گاهی اوقات ممکن است زاویه نیز داشته باشند. درمان این زخمها بستگی به نوع دقیق زخمی که برداشتهاید، دارد.
دوم | زخمهای کلوئیدی
کلوئیدها زمانی روی پوست شکل میگیرند که بدن عمل بهبودی و ترمیم را بیش از حد انجام داده باشد. این باعث میشود پوست شما فراتر از جای زخم را درمان کند و برجسته شود. اقدامات درمانی استروئیدی و سیلیکونی یا جراحی از جمله روشهای رایج درمان زخمهای بزرگ کلوئیدی به حساب میآید. کوچکترهایش را میشود با سرما درمانی، ترمیم کرد.
افراد تیره پوست بیشتر از دیگران احتمال درگیر شدن با زخمهای کلوئیدی را دارند.
سوم | زخمهای هایپرتروفیک
آنها زخمهای برجستهای هستند درست مشابه کلوئیدها اما بالاتر از پوست نمیآیند. بلکه کاملاً متفاوت ظاهر میشوند و معمولاً ظاهر قرمز رنگی دارند.
چهارم | زخمهای منقبضی
این زخمها معمولاً در اثر سوختگی ایجاد میشوند. میتوانند بسیار عمیق باشند و به عصبهایتان نیز آسیب برسانند.
در نظر گرفتن مواد تشکیلدهنده کرم ترمیم کننده هنگام انتخاب آن
همانطور که پیشتر اشاره کردیم، همه جور کرم ترمیم کننده، مؤثر نخواهد بود. این به این خاطر است که برخی مواد مؤثره هستند که ظرفیت کاهش و کم کردن جای زخم را دارند.
از جمله مواد مؤثرهای که در کرم ترمیم کننده پیدا خواهید کرد و کارایی بسیاری هم دارند میشود به سیلیکون، ویتامین E و آلاتونین اشاره کرد. آلاتونین وظیفهاش نرم کردن پوست است. این مواد تشکیلدهنده ظاهر زخم را تا حد ممکن ناپدید میکنند.
همچنین منطقه آسیب دیده را مرطوب و نرم میکنند و باعث میشوند تا قرمزی زخم از بین برود و خودش نیز ناپدید شود.
با انتخاب کرم ترمیم کننده درست و مناسب، میتوانید به پوستی که میخواهید برسید. اما قبلش به این نکته توجه کنید که ممکن است هرگز از شرش خلاص نشوید.
مواد تشکیلدهندهای که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد در کوچک کردن ابعاد زخم تأثیر دارند و باعث میشوند خیلی زخمتان دیده نشود. حواستان باشد هنگام خرید، حتماً به وجود این مواد تشکیلدهنده توجه کنید.
الف ) سیلیکون
اگر از قبل حدس زده بودید که سیلیکون یکی از ارکانی است که اینجا دربارهاش حرف خواهیم زد باید بگوییم درست حدس زده بودید. همانطور که قبلتر هم گفتیم، سیلیکون برای انواع زخم و ترمیمشان بسیار مؤثر است.
کاری که این درمان معجزهآسا انجام میدهد این است که پوستتان را تحریک میکند تا پروسه درمانی زودتر انجام شود. در این روش که پوست شما زخم را در خود میبلعد، پوست جدید باقی میگذارد و سیلیکون خصوصاً برای زخمهای تازه بسیار مؤثر است.
روشهای درمانی که از سیلیکون در آنها استفاده میشود به ۴ شیوه عمل میکند:
- به پوست آبرسانی میکند.
- اجازه نمیدهد که منطقه آسیب دیده آلوده شود.
- به پوست کمک میکند کلاژن تولید کند تا سلامت پوست افزایش یابد و ظاهرش بهتر شود.
- جلوی خارش و التهابات دیگر که بر اثر سوختگی، زخم یا هر چیزی است را میگیرد و باعث نرم شدن پوست میشود.
ب ) عسل
به تازگی کشف شده که عسل برای بسیاری از درمانهای خانگی جای زخم، مؤثر است. همچنین باعث از بین رفتن ظاهر زخم میشود.
عسل به طور طبیعی با التهابات مبارزه میکند و باکتری داخل زخم را میکشد. این باکتری همان چیزی است که ظاهر زخم را تشکیل میدهد.
اگر میخواهید از عسل به عنوان بخشی از درمان و ترمیم پوست خود استفاده کنید، باید نکاتی را دربارهاش بدانید.
اول از همه این را بدانید که حتی اگر عسل کارکرد ضد باکتری داشته باشد، از آن مدلش نیست که پوست شما نیاز دارد. شواهد زیادی وجود دارد که نشان میدهد عسل با باکتری مبارزه میکند. اما با این حال، علم نتوانسته ثابت کند که عسل توانایی درمان یا حذف آکنه را دارد یا نه.
با این حال، بهتر است تصور کنیم که خواص ضد باکتری عسل در شرایط خاص و مساعد پوست بسیار خوب عمل میکند.
برای اثربخشی بیشتر، مطمئن شوید عسلی که استفاده میکنید خام است. برندهایی که معمولاً انتخاب میکنید سعی کنید نسبتی با برندهای درمانی داشته باشند. هر عسلی که سراغش بروید، قرار نیست خاصیت ترمیم کننده داشته باشد.
پ ) ویتامین E
هزاران سال است که ویتامین E شناخته شده به عنوان راهحلی برای مشکلات پوستی مورد استفاده قرار میگیرد. امروز محققان هیچ مدرکی دال بر این که این ویتامین تأثیری در بهبودی جای زخم دارد یا نه، پیدا نکردهاند. استفاده از ویتامین E ارزش امتحان کردن را دارد اما باید مطمئن شوید قرار نیست باعث واکنش پوستیتان شود.
چیزی که از آن مطمئن هستیم این است که این ویتامین، خاصیت مرطوبکنندگی بسیار خوبی دارد. باعث میشود پوستتان تغذیه شود و ظاهر خوبی داشته باشد.
ت ) رتینول
گفته میشود رتینول توانایی درمان چند مشکل پوستی را به طور همزمان دارد. توانایی آن در سرعت بخشیدن به پروسه ساخت سلولهای تازه پوست بسیار زیاد است و باعث میشود عمل بهبود با سرعت بیشتری انجام شود.
به همین خاطر زخمی که به تازگی اتفاق افتاده باشد به سرعت توسط رتینول میتواند ترمیم شود و جای آن از بین برود.
ث ) اسید سالیسیلیک
این ماده شیمیایی توانایی پوست برای ترمیم خود را افزایش میدهد. هرگونه لکه باقیمانده را خشک میکند و درنتیجه از لحاظ ظاهری باعث میشود زخم کمرنگتر شود.
اسید سالیسیلیک باعث خشکی پوست میشود. به همین خاطر باید با یک مرطوبکننده خوب استفاده شود. چیزی مثل روغن زیتون. روغن زیتون خاصیت ارتجاعی پوست را به بهبود میبخشد و به ترمیم ظاهر جای زخم کمک میکند.
هنگام درمان جای زخم، مطمئن شوید از کرم ضد آفتاب استفاده میکنید و همچنین تا حد امکان سعی کنید از نور آفتاب و خورشید دوری کنید. تأثیر خورشید روی زخم به گونهای است که میتواند تأثیری منفی بر ترمیم پوستتان بگذارد و جای زخمتان را دائمی کند.
نکاتی درباره استفاده از کرم ترمیم کننده
در ادامه نکاتی درباره استفاده از کرم ترمیم کننده برایتان خواهیم گفت:
- کرم ترمیم کننده که انتخاب میکنید باید بر اساس شدت زخمتان باشد. البته که بیشتر کرمها مؤثر هستند.
- از کرم ترمیم کننده چند بار در روز در محل زخم استفاده کنید.
- زخمتان را دور از نور مستقیم خورشید نگه دارید. اشعه میتواند باعث شود جای آن به طور دائمی باقی بماند.
- کرم ترمیم کننده خود را روی زخم پوست خود، ماساژ دهید. این کار باعث نرم شدن بافت زخم میشود و درنتیجه آن را صاف میکند.
- مطمئن شوید از مرطوبکننده مؤثری روی پوستتان استفاده میکند. پوست خشک معمولاً خارش زیادی میگیرد و میتواند شما را حسابی اذیت کند.
به خاطر داشته باشید که باید سریع برای ترمیم زخم پوستتان اقدام کنید وگرنه به چیزی قدیمی و کهنه تبدیل میشود.
در این بخش میخواهیم شما را با یکی از بهترین کرمهای ترمیمکننده ایرانی آشنا کنیم:
کرم ترمیمکننده پوست تراست!
این کرم بخشهای آسیبدیده پوست شما را ترمیم کرده و سلولهای پوستی آن قسمت را تحریک به بازسازی میکند. هچنین از قرمزی، التهاب و خارش در آن قسمت نیز پیشگیری میکند.
این کرم با داشتن استرولها گیاه براسیکا در ترکیبات خود، از رشد باکتری و قارچ در نواحی آسیبدیده جلوگیری میکند. علاوه بر این پوست را آبرسانی کرده و با داشتن خواص آنتیاکسیدانی از آن در مقابل آسیب رادیکالهای آزاد محافظت میکند.
پوست شما نیاز به کمک دارد؛ کرم ترمیم کننده را به آن معرفی کنید!
در این مطلب از لیامگ به بررسی روشهایی برای از بین بردن جای زخم، جوش، سوختگی و … پرداختیم. به هر حال هیچکس خوشش نمیآید روی بدنش جای زخم داشته باشد، نه؟ آن هم جای زخمی که به قدری زننده است باعث میشود دیگران خیلی راحت نتوانند با شما ارتباط برقرار کنند. همچنین این موضوع جدای از درک دیگران، به لحاظ روحی میتواند شما را درگیر کند. پس چرا سراغ راهحلی مناسب نرویم. این شما و این هم کرم ترمیم کننده. بهسادگی با استفاده از این کرم میتوانید انواع جای زخم را ترمیم کنید. تمام مطلب پیش رو نیز تلاشمان بر گفتن همین موضوع بود.
اگر میخواهید محصولی انتخاب کنید یا خریدی بکنید که پوستی جذاب، نرم و سالم داشته باشید، تنها کافی است سری به فروشگاه لیاتیم بزنید و از محصولاتمان دیدن کنید.
برای آشنایی بیشتر با نحوه استفاده از کرم ترمیم کننده و همچنین آشنایی کامل با کرم ترمیم کننده تراست، به شما پیشنهاد میکنیم مقاله زیر را مطالعه نمایید.
آسیبهای پوستی میتوانند ظاهری آزاردهنده برایمان بسازند. راهحل مقابله با آنها استفاده از کرم ترمیم کننده پوست تراست است. با ما همراه باشید.
جای زخم چیزی نیست که بشود ساده از کنارش گذشت. استفاده از کرم ترمیم کننده به شما کمک میکند تا از شر جای زخم خلاص شوید. فقط کمی صبور باشید!
- اینجا درباره لیفت مژه، مزایا و معایب آن بیشتر بدانید! - ۱۷-۱۲-۱۴۰۱
- خودتان با کمترین امکانات خوشبوکننده خانه درست کنید! - ۲۸-۱۰-۱۴۰۱
- استفاده از راکوتان به چه قیمتی؟ - ۲۱-۱۰-۱۴۰۱