چه تفاوتی میان پاکسازی صورت و روتین صورت وجود دارد؟ مراحل پاکسازی پوست در خانه به چه صورتی است؟ چطور میتوان از مواد مؤثره خانگی و طبیعی برای پاکسازی صورت استفاده کرد؟ پوست ما نیاز دارد تا به شکلی منظم و روزانه به آن رسیدگی کنیم. حتی اگر به طور منظم سراغ سالنهای آرایشی میروید هم نمیتواند جایگزین مراحل پاکسازی پوست در خانه شود. پاکسازی پوست خشک یا انواع دیگر پوستی که دارید باعث میشود تا پوستی نرم و به خوبی تغذیه شده داشته باشید.
تفاوت میان پاککننده صورت و روتین صورت
پاککننده صورت | روتین صورت |
شامل ماساژ نمیشود. | نیاز به ماساژ دارد. |
بین ۳۰ تا ۴۵ دقیقه طول میکشد. | بین ۱ ساعت تا ۱ ساعت و نیم طول میکشد. |
هر ۱۵ روز میتوان آن را انجام داد. | هر ۳۰ تا ۴۵ روز یکبار میتوان آن را انجام داد. |
هیچ محصول خاصی در پاککننده استفاده نمیشود. | محصولات خاصی در روتین صورت مورد استفاده قرار میگیرند. |
بسته به نوع روتین صورت، محصولاتی اضافی وجود دارد که میتوان از آنها استفاده کرد مثل لایه بردار بادام، ژل آلوئهورا یا ماسک خامهای میوه. به دلیل ماهیت پیچیده روتین صورت توصیه میشود که هر یک ماه تا ۴۵ روز آن را انجام دهید. از طرف دیگر میتوانید پاکسازی پوست را هر دو هفته انجام دهید.
خب، الان که این را گفتیم احتمالاً دارید فکر میکنید این که هر ۱۵ روز بخواهید به سالن آرایشی بروید ممکن است هزینه بسیار زیادی برایتان داشته باشد. ما برای مشکل شما راهحلی داریم. اینجا قرار است باهم مراحل پاکسازی پوست در خانه را یاد بگیریم و نیازی به سالنهای آرایشی گرانقیمت نداشته باشیم.
معرفی مراحل پاکسازی پوست در خانه
حفظ رژیم مناسب برای طی کردن مراحل پاکسازی صورت در خانه برای پوست خشک بسیار سخت است. به همین خاطر است که در این مقاله از لیامگ قرار است مراحل پاکسازی پوست در خانه را که مناسب برای انواع پوست میباشد به شما معرفی کنیم. مراحلی بهسادگی نوشیدن آب.
مراحل پاکسازی پوست در خانه | صورتتان را بشویید!
این را احتمالاً خودتان هم از قبل میدانستید که قدم اول برای رسیدن به پوستی بینقص این است که خوب آن را بشویید. میتوانید از یک صابون ملایم یا یک ژل شستشوی صورت برای این کار استفاده کنید. از آب گرم (نه داغ) برای شستشوی پاککننده استفاده کنید.
مراحل پاکسازی پوست در خانه | سلولهای مرده پوست را لایهبرداری کنید!
سلولهای مرده و آلودگی در عمق منافذ پوست میروند و اگر به درستی صورتتان را نشویید بیرون نمیآیند. شما در این مرحله نیاز به لایهبرداری دارید. محصولات لایه بردار بسیار خوبی وجود دارد که میتوانید یکی از آنها را تهیه کنید و به سرعت به خانه برگردید.
مراحل پاکسازی پوست در خانه | برای بهبود پوستتان از تونر استفاده کنید!
تونر به عنوان دارو عمل میکند و همه شکنندگیهای پوست را که ممکن است بهخاطر لایهبرداری اتفاق بیفتد، میپوشاند. بعد از لایه بردار صورت ممکن است صورتتان دچار قرمزی یا سوختگی شود که باید بلافاصله از تونر استفاده کنید.
مراحل پاکسازی پوست در خانه | ماسک صورت بگذارید!
ماسک پاکسازی صورت در خانه یکی از بهترین اقداماتی است که باید انجام دهید. علاوه بر جذب چربی اضافه پوست، ماسک همچنین منافذ پوست را که در طی پاکسازی و لایهبرداری باز شدهاند، میبندد. ماسک را بعد از استفاده با آب سرد بشویید تا منافذ پوستتان بسته شود.
مراحل پاکسازی پوست در خانه | با مرطوبکننده، آبرسانی کنید!
ماسک باعث میشود پوست شما خشک به نظر برسد. یک مرطوبکننده آبرسان پوست میتواند نقشی را ایفا کند که شما شبیه الهه زیبایی به نظر برسید و برای مدتزمان طولانی بعد از استفاده از آن صورتتان میدرخشد. درحالیکه افرادی با پوست خشک از کرم آبرسان صورت بر پایه چربی استفاده میکنند افراد دارای پوست چرب بهتر است محصولات آبرسان صورت بر پایه آب بروند.
دنبالکردن این مراحل پاکسازی پوست در خانه باعث میشود تا پوستی درخشان داشته باشید و طراوت به پوستتان برگردد. با این حال اگر ترجیح میدهید که زیر دست یک حرفهای باشید، گزینه مراجعه به سالنهای آرایشی همیشه روی میز است.
چگونه از مواد مؤثره طبیعی در مراحل پاکسازی پوست در خانه استفاده کنیم؟
پاککننده
برای پوست خشک: یک قاشق بادامزمینی را با دو قاشق ماست تازه مخلوط کنید تا خمیر ضخیمی دربیاید. آن را روی صورتتان به مدت ۵ دقیقه بگذارید و سپس بشویید.
برای پوست چرب: میزان برابری از عسل و لیمو را باهم مخلوط کنید. بگذارید به مدت ۵ دقیقه بماند. بعد آن را با پارچهای تمیز از روی صورتتان تمیز کنید و صورتتان را با آب سرد بشویید.
لایه بردار
برای پوست خشک: ۳ قاشق جو دو سر را بردارد و با ۱ قاشق عسل مخلوط کنید. آن را روی صورتتان با حرکاتی دورانی به مدت ۵ دقیقه ماساژ دهید. سپس با آب بشویید.
برای پوست چرب: مقدار برابری از شکر قهوهای و آبلیمو را باهم مخلوط کنید تا لایهبرداری نرمی به دست بیاید. آن را با حرکاتی دورانی روی صورتتان ماساژ دید و سپس با آب ولرم آن را بشویید.
برای داشتن پوستی سالم، پاکسازی از اهمیت زیادی برخوردار است. اگر دوست دارید بیشتر با پاکسازی صورت آشنا شوید، مقاله زیر را اصلاً از دست ندهید.
پوست سالم، میوهای است که از درخت پاکسازی صورت به دست میآید!
پوست صورت در طول روز در معرض آلودگیها مخرب زیادی است. برای پاکسازی صورت خود، نیاز به رعایت نکاتی مهم وجود دارد. اینجا درباره این نکات برایتان خواهیم گفت.
تونر
برای پوست خشک: چند قطره گلاب را به ژل آلوئهورا اضافه کنید. آن را به صورت خود بزنید. نیازی به شستشو نیست.
برای پوست چرب: سرکه سیب یک عامل مؤثر است که مناسب برای پوست چرب به حساب میآید. مقدار برابری آب را با سرکه سیب مخلوط کنید. آن را روی پوستتان بزنید. حواستان باشد به چشمتان نخورد. هیچ نیازی به شستشو نیست. جایگزین دیگر سرکه سیب، برگ نعناع یا چای سبز است.
ماسک
برای پوست خشک: یک موز کوچک را له کنید. نصف قاشق عسل، یک قاشق ماست و چند قطره گلاب راه به آن اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیری به دست بیاید. آن را به طور برابر در سرتاسر صورت خود پخش کنید و بگذارید ۱۵ دقیقه بماند. دستتان را خیس کنید و آن را روی صورتتان فشار دهید تا ماسک را مرطوب کنید. سپس شروع به برداشتن آن کنید. بههیچعنوان به سرعت آن را از صورت خود نکشید. سپس به آرامی آب سرد را باز کنید و قسمتهای چسبناک را بشویید.
برای پوست چرب: پودر مولتانی میتی را با گلاب مخلوط کنید و آن را به خمیر تبدیل کنید و سپس به طور برابر در سرتاسر صورت و گردن خود بمالید. بگذارید خشک شود و سپس با آب سرد بشویید. میتوانید از لوسیون بر پایه آب یا چند قطره روغن نارگیل با روغن اسانس درخت چای یا اسطوخودوس برای مرطوبسازی استفاده کنید.
کلماتی برای پایان دادن به مسئله پاکسازی صورت
پاکسازی صورت در خانه با بخور یکی از کارهای معمولی است که بلافاصله بعد از لایهبرداری میتوانید انجام دهید. اینطوری میتوانید به راحتی از شر جوشهای سرسیاه و سرسفید خلاص شوید. در این مطلب از لیامگ به بررسی مراحل پاکسازی پوست در خانه پرداختیم. سعی کردیم روشهای استفاده از محصولات طبیعی و خانگی را هم به شما بیاموزیم. اگر نیاز به محصولاتی دارید که از آنها اطمینان داشته باشید. ما پاککنندههای بسیار خوبی را در فروشگاه اینترنتی لیاتیم عرضه میکنیم. کافی است سری به این وبسایت بزنید و خودتان با چشمانتان ببینید.
- اینجا درباره لیفت مژه، مزایا و معایب آن بیشتر بدانید! - ۱۷-۱۲-۱۴۰۱
- خودتان با کمترین امکانات خوشبوکننده خانه درست کنید! - ۲۸-۱۰-۱۴۰۱
- استفاده از راکوتان به چه قیمتی؟ - ۲۱-۱۰-۱۴۰۱