صفحه اصلی > مد و زندگی : مقایسه انواع دستگاه لیزر موی زائد خانگی

مقایسه انواع دستگاه لیزر موی زائد خانگی

در این مقاله به معرفی چندین دستگاه لیزر خانگی می‌پردازیم که اکثر متخصصان بر ایمن بودن آن‌ها تاکید دارند. باید توجه داشته باشیم که موهای بدن هیچ مشکلی را ایجاد نمی‌کنند. آن‌ها زیبا، طبیعی و نشانه‌ای از سلامت بدن هستند؛ اما اگر ترجیح می‌دهید پوستی صاف و بدون مو داشته باشید و از روش‌های سنتی رفع موهای زائد خسته شده‌اید، زمان آن رسیده است که با خرید یک دستگاه لیزر خانگی از شر موهای زائد بدن برای همیشه راحت شوید.

فهرست مطالب

چرا باید دستگاه لیزر خانگی داشته باشیم؟

قبل از اینکه به دنبال شناسایی بهترین دستگاه لیزر خانگی بروید با روش‌های دیگر اصلاح نظیر اپلاسیون، بند انداختن یا شیو آشنا شوید. اگر این شیوه‌ها برای شما مناسب نیستند به سراغ دستگاه‌های لیزر خانگی بروید تا با لیزر موهای زائد در منزل در هزینه‌های خود صرفه‌جویی کنید.
مراجعه به کلینیک‌های زیبایی برای لیزر موهای بدن هم هزینه زیادی خواهد داشت و هم زمان زیادی را از شما خواهد گرفت. با داشتن دستگاه‌های لیزر موهای زائد در خانه شما نیازی به صرف زمان و هزینه زیاد نخواهید داشت.

به‌طور معمول این دستگاه‌ها از تکنولوژی IPL (نور پالسی شدید) برای تخریب ریشه فولیکول مو استفاده می‌کنند که درنهایت منجر به توقف رشد مجدد موهای زائد خواهد شد. موفقیت دستگاه‌های لیزر موهای زائد به عوامل زیادی بستگی دارد. از رنگ پوست گرفته تا قدرت اشعه لیزر روی عملکرد این دستگاه‌ها تاثیر می‌گذارد.

معرفی بهترین دستگاه لیزر خانگی

در ادامه ۱۶ دستگاه معرفی شده‌اند که براساس نظرات متخصصان و مشتریان به‌عنوان بهترین دستگاه رفع موهای زائد خانگی مطرح هستند:

۱- حذف موهای زائد با فناوری IPL در دستگاه Braun

🟢 مزایا: ایمنی در پاک‌سازی و ارزش خرید بالا

🔴 معایب: قیمت بالا

دستگاه لیزر خانگی موهای زائد برند Braun از IPL برای کاهش دائمی موهای زائد استفاده می‌کند. تنها پس از ۴ هفته استفاده، به ظاهر تمامی موهای زائد از بین می‌روند. این دستگاه نه تنها از نظر ایمنی توسط FDA تایید شده است، بلکه یکی از پرفروش‌ترین دستگاه‌های لیزر موهای زائد در آمازون نیز هست.

دستگاه لیزر خانگی رفع موی زائد بدن Braun

۲- بهترین دستگاه لیزر خانگی با صفحه یخ با برند Imene

🟢 مزایا: استفاده از صفحه یخ توکار و نگهداری آسان

🔴معایب: نیاز به زمان بیشتر برای دستیابی به نتیجه مورد نظر

لیزر موهای زائد برای برخی از افراد بسیار دردناک است. اما این دستگاه با صفحه کمپرس یخ داخلی خود با این مشکل مقابله می‌کند. این دستگاه لیزر خانگی جلوی هرگونه ناراحتی یا قرمزی پوست را می‌گیرد و همانند یک سشوار کوچک ساخته شده است که به راحتی در دست قرار می‌گیرد.

لیزر رفع موی زائد خانگی بدن Imene

۳- حذف موهای زائد در خانه با تکنولوژی OG IPL دستگاه RoseskinCO

‏🟢 مزایا: طراحی شیک و مقرون‌به‌صرفه بودن نسبت به گزینه‌های دیگر

🔴 معایب: کوتاهی سیم برق

این دستگاه توانایی بسیار خوبی برای لیزر موهای زائد در پاها و مناطق صعب‌العبور بدن دارد. قیمت ۱۳۰ دلاری آن موجب شده تا به یکی از گزینه‌های مقرون‌به‌صرفه در بین انواع دستگاه لیزر خانگی تبدیل شود. ظاهر زیبای این دستگاه آن را به یک گزینۀ عالی برای هدیه به دوستان یا اعضای خانواده تبدیل کرده است.

دستگاه لیزر RoseskinCO

۴- دستگاه لیزر خانگی با تکنولوژی خنک‌کننده یخ برند Yachyee

🟢 مزایا: مقرون‌به‌صرفه، سهولت در استفاده و دارای عملکرد خنک‌کنندگی

🔴 معایب: مناسب برای مناطق کوچک و زمان‌بر بودن برای ناحیه‌های بزرگ

این دستگاه با داشتن تکنولوژی خنک‌کننده یخ (Ice Cooling) در هنگام لیزر پوست به شکل چشمگیری درد و التهاب را کاهش می‌دهد. اگر تحمل درد بالایی داشته باشید، ویژگی خنک‌کنندگی این دستگاه فوق‌العاده آرامش‌بخش است. قیمت ۱۲۰ دلاری و سادگی طرز استفاده، این دستگاه را به یکی از موارد با ارزش زیاد برای خرید تبدیل کرده است.

دستگاه لیزر خنک کننده Yachyee

۵- دستگاه رفع موهای زائد بدون درد BoSidin

🟢 مزایا: داشتن سری‌های قابل جدا شدن و امکان لیزر نواحی مختلف بدن

🔴 معایب: ‌قیمت بالا

دستگاه BoSidin دارای ۵ سری متفاوت و شگفت‌انگیز در اندازه‌های مختلف است که امکان لیزر هر ناحیه از بدن را در خانه فراهم می‌کند. این دستگاه همچنین دارای حالت‌های مختلفی است که اشعه لیزر براساس آن‌ها قابل تنظیم است. این حالت‌ها شامل طول ریشه مو، ضخامت مو و بافت محل لیزر می‌شوند.

دستگاه BoSidin عملکرد قابل قبولی روی موهای نازک و زبر دارد. سری جوان‌کننده پوست این دستگاه لیزر خانگی تا حدود زیادی چین و چروک روی پوست را کاهش می‌دهد.

دستگاه لیزر موی زائد خانگی BoSidin

۶- لیزر موهای زائد تیره با Tria Beauty 4X

🟢 مزایا: بهترین گزینه برای موهای تیره و مورد تایید  FDA

🔴 معایب: مناسب نبودن برای افراد با آستانه درد پایین

طبق بررسی‌های انجام شده از بین خریداران این محصول، افرادی که دارای موهای تیره و ضخیم هستند نتایج مناسبی گرفته‌اند، زیرا این دستگاه لیزر خانگی علاوه‌بر از بین بردن مو، رنگدانه‌های موجود در فولیکول مو را نیز کاهش می‌دهد. با این حال قدرت بالای این لیزر، به این معنا است که افراد با تحمل درد کم نباید به سراغ آن بروند.

دستگاه لیزر موهای تیره Tria Beauty 4X

۷- دستگاه لیزر موهای زائد CosBeauty

🟢 مزایا: گزینه‌ای عالی برای استفاده بار اول و دارای سیستم ۵ سطحی

🔴 معایب: عدم توانایی از بین بردن موهای زبر

بهترین لیزر خانگی که برای اولین استفاده مناسب خواهد بود این دستگاه است. زیرا به لطف سیستم ۵ سطحی خود بسیار ملایم فرایند لیزر را شروع می‌کند. از آنجایی که ملایم است برای افرادی مناسب خواهد بود که موهای نازک یا پوست حساس دارند.

دستگاه رفع موی CosBeauty

۸- دستگاه موبر دائمی GOZYE 

🟢 مزایا: نگهداری آسان و قیمت مناسب

🔴 معایب: غیرقابل شارژ

طراحی آرگونومیک دستگاه جیبی Gozey به استفاده‌کنندگان کمک می‌کند تا دستگاه را در ناحیه زیر بغل، بیکینی و پشت پاها استفاده کنند. قیمت کمتر از ۱۰۰ دلار این دستگاه شیک و ساده، آن را به یک وسیله کاربردی برای راحت شدن از شر موهای زائد تبدیل کرده است.

لیزر موی زائد GOZYE

۹- بهترین دستگاه لیزر خانگی برای نواحی بزرگ برند Sensica

🟢 مزایا: دارای تاییدیه FDA و مناسب برای لیزر نواحی بزرگ

🔴 معایب: مناسب نبودن برای ناحیه لب یا بیکینی

دستگاه لیزر خانگی Sensica برای حذف موهای زائد از نواحی بزرگ بدن مانند بازوها، پاها یا زیر بغل ایده‌آل است. لیزر بزرگ موجود در این دستگاه فرایند حذف موهای زائد را سریع و کارآمد می‌کند.

دستگاه لیزر Sensica

۱۰- دستگاه لیزر خانگی Silk’n

🟢 مزایا: بدون نیاز به شارژ کارتریج و نگهداری آسان

🔴 معایب: نیاز به زمان زیاد برای مشاهده نتیجه

در حالی که برخی از دستگاه‌های لیزر موهای زائد به کارتریج‌هایی نیاز دارند که از قبل پالس، فلاش‌های نوری در آن‌ها بارگذاری شده باشند، دستگاه Silk’n نیازی به کارتریج ندارد. هر چند این ویژگی یک مزیت در لیزر مو نیست، اما نیازی به خرید کارتریج‌های شارژ مجدد نخواهید داشت. بنابراین هر زمانی که دوست داشته باشید بدون مشکل از این دستگاه استفاده خواهید کرد.

دستگاه لیزر Silk'n

۱۱- بهترین دستگاه لیزر خانگی برای ناحیه بیکینی با برند Innza

موبر لوکس Innza با کمپرس یخ کریستال ساخته شده است که برای خنک نگه داشتن پوست مناسب است. در این دستگاه به‌صورت دستی امکان انتخاب حالت‌های مختلف وجود دارد تا میزان پهن یا باریک بودن لیزر انتخاب شود. به همین دلیل از آن برای خطوط منحصربه‌فرد ناحیه بیکینی استفاده می‌کنند.

دستگاه لیزر Innza

۱۲- لیزر موهای زائد Silk’n Express IPL

دستگاهی به‌طور کامل مسافرتی که به اندازه جیب است و به راحتی می‌توان آن را در کیف قرار داد. هر چند این دستگاه لیزر خانگی یک راه حل سریع برای رفع موهای زائد نیست، اما یک ابزار عالی برای کاهش رشد موها به مرور زمان خواهد بود. برای افرادی که اندازه، سهولت استفاده و دوام دستگاه برای‌شان اهمیت دارد این لیزر یک گزینۀ ایده‌آل خواهد بود.

دستگاه لیزر رفع موی زائد Silk'n Express IPL

۱۳- بهترین دستگاه برای از بین بردن موهای زائد بدون درد Nood The Flasher 2.0

🟢 مزایا: بدون درد و قابل استفاده برای تمامی نقاط بدن

🔴 معایب: مشاهده نتایج پس از ۸ هفته

اگر از درد ناشی از دستگاه لیزر خانگی فراری هستید با استفاده از Nood دیگر مشکلی نخواهید داشت. این دستگاه تجربه‌ای بدون درد را فراهم می‌کند. هر چند ممکن است نتیجه‌بخشی آن تا ۸ هفته طول بکشد.

دستگاه لیزر بدون درد Nood The Flasher 2.0

۱۴- حذف هوشمندانه موهای زائد با Smooth Skin Pure IPL

اگر می‌خواهید از عوارض دستگاه لیزر خانگی در امان باشید به سراغ این لیزر بروید که تاییدیه FDA هم دارد. روی این دستگاه فقط دو دکمه وجود دارد، یک دکمه فولیکول‌های مو را شناسایی می‌کند تا آن‌ها را از بین ببرد و دکمه دیگر برای فعال شدن دستگاه در پوست‌های حساس است.

دستگاه لیزر  Smooth Skin Pure IPL

۱۵- بهترین محافظ پوست Braun Silk Expert Pro3

🟢 مزایا: حالت ملایم و محافظ عالی برای پوست

🔴 معایب: نیاز به استفاده مداوم برای دستیابی به نتیجه مطلوب

این دستگاه با ۱۰۰ بار فلاش زدن در دقیقه تمامی موهای سطح پوست را شناسایی و به لیزر آن‌ها می‌پردازد. این دستگاه دارای دو حالت معمولی و ملایم است. از همین‌رو، در هنگام لیزر موهای زائد با آن کمترین دردی را احساس خواهید کرد.

دستگاه لیزر موی زائد Braun Silk Expert Pro3

۱۶- لیزری برای رنگ‌های مختلف پوست با برند IIuminage

🟢 مزایا: دارای تاییدیه FDA و مناسب برای پوست‌های تیره

🔴 معایب: قیمت بالا سیستم کاهش موی لمسی IIuminage که دارای تاییدیه FDA است از انرژی پالسی شدید و انرژی فرکانس رادیویی برای از بین بردن موها استفاده می‌کند. این برند تضمین می‌دهد که مطالعات بالینی انجام شده نشان داده است که لیزر این دستگاه عوارضی بر پوست‌هایی با رنگ‌های مختلف (به خصوص رنگ‌های تیره) ندارد.

دستگاه لیزر موی زائد مناسب تمام رنگ‌های پوست IIuminage

مزایای استفاده از دستگاه لیزر خانگی

لیزرهای خانگی نیاز افراد برای مراجعه به کلینیک‌های زیبایی و صرف هزینه‌های زیاد را از بین می‌برند. این دستگاه‌ها برای افرادی با پوست حساس و پوست‌هایی با رنگ تیره مناسب نیستند. اگر قصد دارید در خانه به لیزر موهای زائد بپردازید بیش از هر چیزی باید صبر و حوصله داشته باشید تا به نتیجه مورد انتظار دست پیدا کنید.

اکثر متخصصان توصیه می‌کنند تا از لیزرهای خانگی به‌صورت هفتگی و بین ۴ تا ۱۰ هفته استفاده شود. نباید فراموش کنیم که لیزرهای خانگی از انرژی کمتری استفاده می‌کنند تا ایمنی مصرف‌کنندگان افزایش یابد. بنابراین دستیابی به نتیجه لازم به زمان بیشتری نیاز خواهد داشت.


اگر خرید دستگاه‌های لیز خانگی برای‌تان مقدور نیست، در مقاله “اصلاح موی بدن با انواع دستگاه موبر زنانه و مردانه” با این ابزار رفع موی زائد نیز آشنا شوید:

اصلاح موی بدن با انواع دستگاه موبر زنانه و مردانه

با خرید انواع دستگاه موبر امکان اپیلاسیون تمامی قسمت‌های بدن وجود دارد. انواع دستگاه اصلاح صورت، رشد موهای زائد را کُند یا متوقف می‌کنند.


عوارض دستگاه لیزر خانگی

دستگاه لیزر خانگی خوبه؟ این سوالی است که برای افراد زیادی ایجاد می‌شود. برای استفاده از لیزر در خانه باید آموزش کافی را ببینید. بررسی دقیق کاتالوگ محصولات یا وب‌سایت‌ها و ویدئوهای آموزشی کمک زیادی به شما خواهد کرد. از مهمترین عوارضپ دستگاه‌های لیزر خانگی:

  1. درد شدید: از آنجایی که طی فرایند لیزر، فولیکول مو تخریب می‌شود احساس درد طبیعی است. اما این میزان درد در برخی از افراد بسیار شدید خواهد بود.
  2. پوسته شدن پوست: استفاده از لیزر در نواحی فاقد مو یا با موهای نازک به پوست آسیب وارد می‌کند. در صورت مشاهده هرگونه قرمزی یا لکه فرایند لیزر را متوقف کرده و خیلی سریع به پزشک مراجعه کنید؛
  3. عدم تنظیم مناسب دستگاه: اگر دستگاه لیزر خانگی به درستی کالیبراسیون نشود نتیجه درستی از لیزر گرفته نخواهد شد؛
  4. مشکل بودن لیزر برخی از قسمت‌های بدن: تجربه لیزر در خانه موجب می‌شود که افراد نتوانند برخی از نواحی را به درستی لیزر کنند. همچنین از اشعه لیزر نباید روی خالکوبی، نوک پستان، نواحی تناسلی و پوست کودکان استفاده شود.

انتخاب نهایی با شماست!

اگر از شیوه‌های سنتی پاک‌سازی موهای زائد خسته شده‌اید و فرصت کافی برای مراجعه به کلینیک‌های پزشکی را ندارید، خریداری دستگاه لیزر خانگی یک گزینه ایده‌آل خواهد بود. در این مقاله به معرفی ۱۶ مورد از بهترین دستگاه‌های لیزر خانگی پرداختیم. این دستگاه‌ها دارای کمترین عوارض بوده و در خانه به‌سادگی قابل استفاده هستند. اگر شما هم تجربه خرید و استفاده از هر یک از دستگاه‌های گفته شده در این مقاله و یا سایر دستگاه‌های لیزر رفع موی زائد را داشته‌اید، تجربه خود را با ما در میان بگذارید.

اینستاگرام لیاتیم
تلگرام لیاتیم
۵/۵ - (۱ امتیاز)

دیدگاه کاربران (4 دیدگاه)

دیدگاهتان را بنویسید