صفحه اصلی > مراقبت از مو : مراحل پروتئین تراپی مو را با ما یاد بگیرید!

مراحل پروتئین تراپی مو را با ما یاد بگیرید!

پروتئین تراپی مو در بین بانوان با هر مدل مویی بسیار محبوب است. این روش‌ها مقرون‌به‌صرفه هستند و مزایای زیادی به همراه دارند؛ از بهبود ظاهر موها و لطیف‌تر شدن تارهای مو گرفته تا هدیه‌دادن براقیت و درخشندگی به موها. پروتئین تراپی می‌تواند برای موهای شما بسیار مفید باشد. با توجه به اینکه روش پروتئین تراپی، مد روز نیز است، به احتمال زیاد تا به حال یا این روش را تست کرده‌اید یا به فکر امتحان آن هستید. صرف نظر از میزان دانش شما در مورد این روش درمانی مو، در این مقاله همه آنچه که باید در مورد چگونگی پروتئین تراپی مو و مراحل پروتئین تراپی مو بدانید را بیان خواهیم کرد.

پروتئین تراپی مو چیست؟

پروتئین تراپی مو نوعی درمان خشکی و شکنندگی مو است که در سالن‌های آرایشی و زیبایی انجام می‌شود و نیازی به تجویز پزشک ندارد. در مراحل پروتئین تراپی مو با افزودن پروتئین هیدرولیزشده به ساقه مو، شکاف‌های کوتیکول مو پر می‌شوند. بدین ترتیب، قابلیت ارتجاعی مو بهبود یافته و به‌طور کلی، موهایی سالم خواهید داشت. ناگفته نماند که با انجام این روش بافت و استحکام مو هم افزایش پیدا می‌کند.

پروتئین تراپی باعث تغذیه مو شده و به ترمیم تارهای آسیب‌دیده مو کمک می‌کند. این درمان پروتئینی مو، یک لایه محافظ روی موها تشکیل می‌دهد که به ترمیم موهای آسیب‌دیده و بهبود قابلیت ارتجاعی مو کمک می‌کند. در نوع پروتئین تراپی رایج در سالن‌ها انجام می‌شود که درمان کراتینه و درمان سیستئین نام دارند و در ادامه مطلب، بیشتر در مورد این روش‌ها صحبت خواهیم کرد.

فواید پروتئین تراپی مو

پروتئین تراپی مو برای موهای شما فواید زیادی دارد. موهای شما ممکن است در طول فعالیت روزمره، آسیب زیادی ببیند؛ برای مثال عوامل محیطی بسیاری مانند قرار گرفتن در معرض گرما و آفتاب می‌توانند منجر به آسیب‌رسیدن به موها شوند. این امر عمدتاً به‌دلیل کاهش پروتئین فیبر مو است که منجر به وز شدن، زبری، دو شاخه شدن و خشکی انتهای مو به‌خصوص در موهای مجعد می‌شود. بنابراین، پروتئین تراپی با به حفظ کراتین و اسیدهای آمینه در فیبر مو کمک می‌کند تا آن‌ها را از شکستگی در امان نگه دارد.

بیایید به‌طور کامل در مورد فواید پروتئین تراپی مو صحبت کنیم:

۱. تقویت‌کننده مو

پروتئین تراپی می‌تواند با جایگزینی پروتئین از دست‌رفته یا آسیب‌دیده در فولیکول مو، سلامت موها را بهبود ‌بخشد.

۲. جلوگیری از آسیب مو

در پروتئین تراپی مو، پروتئین هیدرولیزشده گندم و اسیدهای آمینه، لایه کوتیکول مو را سفت کرده و از آسیب‌دیدن فولیکول مو جلوگیری می‌کنند.

فواید پروتئین تراپی مو
فواید پروتئین تراپی مو

۳. از بین‌بردن شکستگی و شکاف انتهایی مو

طی مراحل پروتئین تراپی مو، استحکام و قابلیت ارتجاعی مو بهبود می‌یابد. این امر می‌تواند موها را قوی‌تر کرده و ظاهری پرپشت به موها هدیه دهد؛ زیرا موهای شکننده و ضعیف از بین می‌روند.

۴. بهبود خاصیت ارتجاعی مو

وقتی پروتئین مو کاهش می‌یابد، موها بیش از حد معمول خم می‌شوند؛ اما پروتئین تراپی می‌تواند خاصیت ارتجاعی موها را مجدد به آن‌ها هدیه دهد.

۵. بهبود ظاهر کلی مو

پروتئین‌ تراپی علاوه‌بر کمک به رشد سریع‌تر، قوی‌تر و براق‌شدن مو، شکستگی و شکاف انتهای مو را نیز از بین می‌برد. همچنین پروتئین تراپی باعث می‌شوند که موها پرپشت‌تر، ضخیم‌تر و بلندتر به نظر برسد.

بهترین گزینه‌ها برای مراحل پروتئین تراپی مو

پیش از انجام مراحل پروتئین تراپی بد نیست که بدانید هر روش پروتئین تراپی برای هر نوع بافت موی متفاوتی مناسب است. گزینه‌های مختلفی وجود دارد که می‌توانید مناسب‌ترین آن‌ها را برای موهای خود انتخاب کنید. برخی از روش‌های پروتئین تراپی عبارتند از:

۱- کراتینه

شما می‌توانید از ماسک صاف کننده عمیق کراتین استفاده کنید که یک درمان عمیق تغذیه‌کننده مو است و به‌طور ویژه برای مرطوب‌کردن موهای خشک و در عین حال کمک به کنترل موخوره تولید شده‌اند. این ماسک‌های موی مرطوب‌کننده، پنج مزیت مهم برای مو را به‌طور یکجا ارائه می‌دهند: با موخوره مبارزه می‌کنند، گره‌ها را باز می‌کنند، درخشندگی را افزایش می‌دهند، نرمی را می‌افزایند و وز‌های مو را از بین می‌برند.

درمان کراتینه که به‌عنوان صاف‌کننده مو نیز شناخته می‌شود، به اصلاح پیوند کراتین در فیبر مو کمک می‌کند و آن را بسته و دست‌نخورده نگه می‌دارد تا بافتی صاف داشته باشد. حواستان باشد که محصولات بدون فرمالدئید و یک آرایشگر باتجربه را انتخاب کنید تا موها کمترین آسیب ناشی از حرارت را ببینند.

برخی از عوارض جانبی درمان‌های کراتینه عبارتند از: تحریک پوست سر، سوزش یا خارش چشم، آبریزش بینی یا سوزش گلو. همچنین برخی از بانوان از سرفه یا گرفتگی قفسه سینه در طول این روش درمانی شکایت کرده‌اند. بنابراین، قبل از اینکه کراتینه مو را امتحان کنید، گزینه‌های مناسب خود را بسنجید.

۲- سیستئین

درمان‌ سیستئین نیز دقیقاً مانند کراتینه عمل می‌کند؛ اما هیچ مواد شیمیایی اضافه‌شده و فرمالدئید یا جایگزین‌های آن در این روش درمانی وجود ندارد. در این روش، از یک کمپلکس سیستئین که نوعی اسیدآمینه غیرضروری است، برای درمان موهای کدر، خلاص‌شدن از شر موهای وز و دوشاخه و درمان خشکی موها استفاده می‌شود. این روش، ظاهری طبیعی‌تری به موهای شما می‌دهد و پس از اتمام روش درمانی، موهایی صاف و درخشان خواهید داشت. شما می‌توانید این روش درمانی را بدون نگرانی برای عوارض جانبی موها و پوست سر انجام دهید. همچنین موهای شما پرپشت به نظر می‌رسد، گویی که موهای جدیدی روی سر شما رشد کرده است؛ اما ماندگاری پروتئین تراپی مو به این روش در کمتر از ۳ ماه از بین خواهد رفت.

مراحل پروتئین تراپی مو
مراحل پروتئین تراپی مو

مراحل پروتئین تراپی مو در خانه

دو روش متداول برای انجام پروتئین درمانی مو وجود دارد: می‌توانید این کار را به‌صورت حرفه‌ای در سالن زیبایی انجام دهید یا آن را در خانه با ماسک‌های مو OTC یا مواد طبیعی امتحان کنید. برای تکمیل مراحل پروتئین تراپی مو در خانه، به ماسک پروتئین نیاز دارید. می‌توانید ماسک را در خانه درست کنید یا از بازار خریداری کرده و مراحل زیر را دنبال کنید:

۱. موهای خود را به‌خوبی بشویید.

لازم است قبل از استفاده از ماسک مو، کثیفی و چربی را از روی پوست سر خود بشویید و پاک کنید.

۲. ماسک پروتئین را روی موها بزنید.

مقداری ماسک پروتئین را با انگشتان خود بردارید و آن را از پوست سر تا تمام طول موهای خود بمالید. می‌توانید ماسک را روی موهای مرطوب بمالید.

۳. از سشوار استفاده کنید.

پس از استفاده از ماسک، باید موهای خود را با کمترین درجه حرارت سشوار خشک کنید یا موها را با یک حوله آغشته به آب داغ بپیچید تا موهایتان، پروتئین را جذب کند.

۴. موها را بشویید.

در آموزش پروتئین تراپی مو بدانید که ماسک باید به مدت ۳۰ دقیقه روی موها باقی بماند و سپس موهای خود را به‌آرامی با آب سرد بشویید.

هنگام انجام پروتئین تراپی مو در سالن زیبایی یا درخانه، نکات زیر را به خاطر داشته باشید:

  • همیشه از متخصص پروتئین تراپی در سالن زیبایی بپرسید که چه موادی استفاده می‌شود و آیا این مواد عوارض جانبی ایجاد می‌کنند یا خیر. موادی مانند فرمالدئید، ایزوپروپیل الکل و سولفات‌ها ممکن است برای موهای شما مضر باشند.
  • اگر موهای رنگ‌شده دارید، باید از پروتئین تراپی مو در سالن زیبایی خودداری کنید. مواد شیمیایی موجود در پروتئین تراپی ممکن است با رنگ مخلوط‌شده و باعث واکنش‌های آلرژیک شوند.
  • از گذاشتن ماسک‌های پروتئینی در طول شب روی موهای خود اجتناب کنید.
مراحل پروتئین تراپی مو در خانه
مراحل پروتئین تراپی مو در خانه

موهای خود را پیش از آنکه دیر شود احیا کنید…

پروتئین جزء اصلی موی تمامی افراد است. ۹۵ درصد از موهای ما از کراتین تشکیل شده است، پروتئینی که یک لایه محافظ در اطراف کوتیکول‌های مو ایجاد کرده و رطوبت را در مو به دام می‌اندازد. هنگامی که بدن دچار کمبود پروتئین باشد یا با استفاده بیش از حد از درمان‌های شیمیایی، تارهای مو آسیب دیده باشند، به‌مرور زمان خاصیت ارتجاعی مو از بین می‌رود.

پروتئین تراپی با افزودن پروتئین هیدرولیزشده به موها باعث می‌شود موها درخشندگی و ظاهر شفاف خود را به دست آورند و برای جلوگیری از آسیب بیشتر، کوتیکول مو را ترمیم می‌کند. شما می‌توانید از درمان‌های حرفه‌ای پروتئینی برای موها مانند سیستئین و کراتین استفاده کرده یا از درمان‌های پروتئینی مانند ماسک‌های موی پروتئینی DIY در خانه استفاده کنید.

اینستاگرام لیاتیم
تلگرام لیاتیم
۳.۵/۵ - (۲ امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید