در این مقاله میخواهیم کمی بیشتر دربارهی فیلر مو صحبت کنیم. ظاهر موهای هر فرد، نه تنها بر زندگی شخصی، بلکه بر روابط و اعتماد به نفس او نیز تأثیر خواهد گذاشت. وقتی افراد دچار ریزش مو میشوند، اعتماد به نفس آنها به شدت تحت تاثیر قرار میگیرد. این کاهش اعتماد به نفس باعث میشود تا در محیطهای اجتماعی به سختی حضور یافته و توانایی ارتباط برقرار کردن را از دست بدهند.
تغییر در رشد و حجم موها به صورت طبیعی، با افزایش سن و به خصوص با نزدیک شدن به ۴۰ سالگی رخ میدهد. به همین علت تمامی افراد، با چالشهای زیادی از جمله برطرف کردن مشکل کم پشت شدن مو رو به رو خواهند شد.
فیلر مو یکی از روشهای درمانی مناسب با پتانسیل بالا است که میتواند به عنوان یک روش قدرتمند برای رفع مشکلات ناشی از ریزش مو از جمله کم پشتی مو انجام شود. این روش میتواند به عنوان یک روش درمانی موثر و با اثر طولانیمدت در نظر گرفته شود.
فیلر مو چیست؟
فیلر مو (Hair Filler) شامل تزریق برخی مواد به کف سر بوده تا با تقویت ریشه و فولیکول مو، بر افزایش میزان گردش خون نیز تاثیر گذارد و به مرور زمان شاهد ضخیم و متراکمتر شدن موها باشیم. همچنین تزریق فیلر مو سبب درخشندگی مو و نیز کاهش آسیبهای احتمالی وارده بر آن خواهد شد. میتوان گفت که این روش یک راه درمانی با اثر طولانیمدت برای کمک به رشد موهای تمامی افراد خواهد بود که تنوع زیادی نیز دارد.
محتویات فیلر مو
فیلر مو از مواد مختلفی تشکیل شده که تمامی این ترکیبات میتوانند در کنار هم تاثیری خارق العاده بر سلامت، تقویت و رشد مو داشته باشند. این مواد عبارتند از:
کراتین:
کراتین به طور طبیعی در مو وجود داشته و برای محافظت، درمان، تقویت و استحکام مو مفید خواهد بود.
هیالورونیک اسید:
هیالورونیک اسید مادهای طبیعی است که در ماتریکس خارجی سلول و نیز بافتهای مختلفی از بدن مانند پوست، استخوانها، چشم و غضروف وجود دارد. اغلب از این ماده به عنوان پرکننده برای گونهها، لبها و به طور کلیتر برای پوست استفاده میشود. به دلیل ظرفیت بالای نگهداری آب، این ماده به مرطوب نگهداشتن موها برای مدت طولانیتری کمک میکند.
روغن آرگان:
این روغن طبیعی که به دست آمده از درخت آرگان است، به مرطوب و سالم ماندن موها کمک زیادی میکند.
زانتالین:
مادهای که برای سفت کردن رشتههای مو مفید است.
روشهای فیلر مو
فیلر مو را میتوان به روشهای متعددی انجام داد و بسته به نیاز فرد، میتوان طیف وسیعی از فیلر مو را در کلینیکها یا سالنهای پوست تهیه کرد. در انتخاب نوع فیلر مو لازم است این نکته را بدانید که برخی از گزینهها بلندمدت بوده درحالیکه برخی دیگر کوتاه مدتتر هستند. در ادامه شما را با برخی از این روشها آشنا کردهایم:
میکروپیگمنتیشن پوست سر
میکروپیگمنتیشن پوست سر که اغلب با نام SMP شناخته میشود، یک راهحل طولانیمدت برای مقابله با ریزش مو است که به کمک آن میتوان با طاسی و نازک شدن موی سر مقابله کرد. از آنجایی که SMP نیاز به تزریق مقادیر بسیار کمی رنگدانه به پوست سر شما دارد، کمی متفاوتتر از سایر روشها است.
فیلر کوتور
فیلر مو به روش کوتور، به ضخیم کردن و حجم دادن به قسمتهای طاس و یا نقاطی که پوست سر نازک شده، گفته میشود. این رویکرد کاملاً برای پاسخگویی به نیازهای خاص هر مشتری طراحی شده است. این روش شامل افزودن تارهای تکی به موهای واقعی شما در فضاهایی از سر است که در حال عقبنشینی و خالی شدن هستند. به این ترتیب فیلر کوتور به موهای شما حجم داده و نتیجه نهایی موهایی ضخیم، طبیعی و شاداب خواهد بود.
فیلر پروتئینی مو
فیلر مو به روش پروتئینی اغلب برای کنترل و درمان آسیبهای اضافی مو استفاده میشوند. درمانهای پروتئین فیلر مو را میتوان در خانه نیز استفاده کرد. این روش قبل از رنگ کردن یا استفاده از روشهای شیمیایی، از موها محافظت کرده و تارهای شکسته مو را ترمیم میکند. همچنین میتوان از فیلر پروتئینی مو برای حفظ ظاهر موهای رنگ شده پس از رنگ کردن مو استفاده کرد.
پودر فیبر مو
این یک روش درمان سریع برای افرادی است که میخواهند نتیجه را در سریعترین حالت ممکن مشاهده کنند. میتوانید از پودری استفاده کنید که فولیکولهای موی میکروسکوپی دارد. این ذرات کوچک به موهای طبیعی شما میچسبند و حجم بیشتری به موی شما خواهند داد. با اینحال، این روش بسیار کوتاه مدت بوده و ممکن است روی نقاط طاس اثر چندانی نداشته باشد.
دقت کنید که هر فرد به روشهای خاصی عکس العمل نشان داده و درمان برای هر فردی منحصر به فرد و با توجه به شرایط آن انتخاب میشود. این امکان نیز وجود دارد که ترکیب دو یا سه مورد از این تکنیکها، بهترین نتایج را برای شما به همراه داشته باشد.
چیزی در رابطه با دلایل ریزش مو میدانید؟ مقاله ریزش مو ما میتواند شما را با تمام این دلایل آشنا کند:
ریزش مو؛ پدیدهای آشنا اما ناشناخته
ریزش مو یکی از آن مشکلاتی است که جدای از کاهش اعتماد به نفس در افراد میتواند هشداری برای بیماریهای جدی باشد. اما سؤال این است که چه باید کرد؟
نحوه تزریق فیلر مو
برای تزریق فیلر مو باید به پزشک متخصص پوست مراجعه کنید. همچنین دقت کنید که این کار باید حتماً در یک کلینیک مجهز انجام شود. برای تزریق ابتدا محل مورد نظر را با یک پد الکلی تمیز کرده و در صورت درخواست مریض، از بیحسی موضعی استفاده کنید. پزشک از سرنگهایی بسیار نازک استفاده میکند و سپس مواد را به قسمتهای مشخصی از سر تزریق خواهد کرد.
مزایای فیلر مو
فیلرهای مو معمولاً مزایای بسیاری دارند که شامل موارد زیر خواهد بود:
- روشی بیخطر بوده و نتیجهای که بر روی مو دارد بدیهی و با هدف درمانی است.
- مواد فیلر مو طبیعی بوده و هیچگونه تأثیر منفی بر روی مو یا پوست سر نخواهند داشت و بعید است که منجر به ریزش مو شوند.
- اثر طولانی مدت به دنبال خواهد داشت.
- این روش موهای نازک را درمان کرده و خیلی زود موهایی پرپشت و ضخیم را به وجود خواهد آورد.
- با رنگ مو سازگار بوده، مانع استفاده از آن نمیشود و تداخلی نیز ایجاد نمیکند.
معایب فیلر مو
اگر بخواهیم در رابطه با عوارض فیلر مو چیزی بگوییم، میتوان گفت که این روش هیچگونه عوارض جدی و پر خطری به دنبال نخواهد داشت. اما مانند هر تزریق دیگر، امکان دارد برای چند ساعت قرمزی، تورم، کبودی و حتی احساس سوزش و خارش را به همراه داشته باشد.
تعداد جلسات مورد نیاز برای انجام فیلر مو
تعداد جلسات لازم برای انجام این روش بسته به نوع آسیب، شدت و حتی سن فرد متفاوت است. اما به طور معمول حداقل تعداد جلسات ۳ تا ۵ جلسه تخمین زده میشود که باید هر دو هفته یکبار تزریق انجام شود. همچنین نتیجه آن بعد از هر جلسه، بین ۱۵ تا ۳۰ روز پس از تزریق نمایان خواهد شد.
کدام افراد کاندیدای مناسبی برای انجام فیلر مو هستند؟
برخی از افراد بیشتر از سایرین برای انجام فیلر مو در اولویت هستند. این افراد عبارتند از:
- افرادی که موهای ضعیف و شکننده دارند.
- افرادی که موهای خشک دارند.
- افرادی که در فرایند قرار گرفتن در معرض گرما یا سایر عوامل شیمیایی دچار آسیب مو شدهاند.
- همه کسانی است که به محصولات بوتاکس و پروتئینهای مورد استفاده در فرایند صاف کردن مو حساس هستند.
- افرادی که موهای خود را به طور مداوم رنگ میکنند.
- افرادی که دچار طاسی سر هستند.
- افرادی که تمایل به سریع شدن سرعت رشد مو خود دارند.
- افرادی که دچار ریزش مو هستند.
- افرادی که دچار آلوپسی و آندروژی هستند.
- افرادی که دنبال تقویت و پرپشت شدن موهای خود هستند.
پیشنهاد ما به شما استفاده از محصولاتی از جمله شامپو ضد ریزیش مو است که میتوانید با کلیک بر روی لینک زیر اطلاعات کامل آن را مشاهده کنید:
انجام فیلر مو برای چه افرادی ممنوع است؟
- خانمهایی که باردار هستند.
- افرادی که پوست حساسی دارند.
- افرادی که از داروی ضدانعقاد خون مصرف میکنند.
- افرادی که به بیماری خودایمنی مبتلا هستند.
- شخصی که دارای مشکلات پوستی فعال در ناحیه پوست سر است.
تفاوت فیلر مو با مزوتراپی
تا اینجا در رابطه با فیلر مو توضیحات مورد نیاز را بیان کردیم و حالا وقت آن رسیده تا کمی با روش مزوتراپی آشنا شوید و بتوانید بین مزوتراپی و فیلر مو روش درمانی مناسب خود را انتخاب کنید. مزوتراپی مو که با نامهای دیگری از جمله مزوپلاستی یا مزوهیر نیز شناخته میشود، روشی برای تقویت پوست سر با استفاده از تزریق نوع خاصی از دارو است. این تکنیک بر روی اپیدرم، بافت همبند پوستی، گردش خون و سیستم ایمنی تاثیر میگذارد.
هر دو روش فیلر مو و مزوتراپی تزریقی هستند و به چند جلسه درمانی نیاز دارند. اما در مورد فیلر میتوان گفت که به دلیل تزریق اسید هیالورونیک، آبرسانی به موها بیشتر است و ماندگاری این روش نیز نسبت به مزوتراپی بیشتر خواهد بود. در صورتی که تمایل دارید کمی بیشتر دربارهی روش مزوتراپی بدانید، میتوانید از مقاله مجله لیامگ استفاده کنید.
خداحافظی با موهای نازک
فیلر مو روشی است که تقریباً تمام افراد با وجود درگیری با هر مشکلی که مربوط به مو باشد، میتوانند یکبار آن را امتحان کنند. این روش حتی به آنهایی که دچار آسیب جدی نبوده و فقط در پی تقویت موهای خود هستند نیز پیشنهاد میشود. اما توصیه میشود که پیش از اقدام به هر کاری، اول به یک پزشک مراجعه کنید و از او مشورت بگیرید. ما در این مطلب از لیامگ، به بررسی کامل، محتویات، مزایا و معایب فیلر مو پرداختیم. برای مراقبتهای قبل و بعد از آن نیز میتوانید به سایت ما مراجعه کنید تا با محصولات با کیفیتی که به شما در این مسیر کمک میکنند آشنا شوید.
- آیا میدانید دلیل هوس شیرینی چیست؟ - ۲۶-۰۶-۱۴۰۲
- همه چیز درباره پارابن و وجود آن در محصولات زیبایی - ۲۱-۰۶-۱۴۰۲
- چگونه همیشه خوشبو باشیم؟ - ۱۹-۰۶-۱۴۰۲