بهطورکلی، همه پاککنندهها دارای عملکرد اصلی یکسانی هستند. آنها آلودگی، چرک، چربی، باکتری و آرایش را ازروی پوست پاک میکنند. با اینحال، همه پاککنندهها یک نوع و برابر نیستند و انواع شوینده صورت با کارکردهای تخصصی متفاوتی وجود دارند. از آنجایی که پاکسازی صورت کنترل هر چیز دیگری را در روتین شما به درست دارد، در مورد انتخاب پاککننده مناسب و استفاده صحیح از آن، قطعاً باید مواردی را در نظر بگیرید. ما در این مقاله از لیامگ، ما باید و نبایدهایی در ارتباط با انتخاب شوینده صورت برایتان آوردهایم تا شما بهترین پاککنندگی را روی صورتتان تجربه کنید.
۱. پاککنندهای را انتخاب کنید که برای نوع پوست شما ساخته شده باشد.
در بازار پاککنندهها و شویندههای صورت زیادی عرضه میشوند که مناسب انواع پوست هستند؛ اما قطعاً در نوع مواد موثره متفاوت اند. در قدم اول نوع پوستتان را شناسایی کنید. مشکلات آن را دریابید و تحقیق کنید چه مواد موثرهای در برطرف کردن آن مشکلات نقش دارند. با توجه به این نکات خیلی راحت میتوانید شوینده مناسب پوستتان را پیدا کنید. به عنوان مثال اگر پوست چربی دارید، به دنبال یک شوینده صورت چرب یا شویندهای با ساختار و مواد مناسب برای کنترل چربی پوست باشید.
۲. اگر پوستی حساس دارید، از پاککنندههایی حاوی رایحه مصنوعی خودداری کنید.
افراد با پوست حساس میتوانند نسبت به عطرهای مصنوعی واکنش منفی نشان دهند. در حقیقت، تصور میشود رایحه مصنوعی واکنشهای آلرژیک برای پوستهای حساس ایجاد میکند. قبل از خرید یک شوینده صورت، نگاهی به لیست مواد تشکیلدهنده آن بیندازید. از محصولاتی که حاوی “عطر” یا “رایحه” هستند خودداری کنید.
۳. در صورت لزوم، شوینده صورت خود را هر فصل تغییر دهید.
محیط و منطقه جغرافیاییِ زندگی شما به طور مستقیم بر توانایی پوست در حفظ رطوبت یا کاهش تولید روغن تأثیر میگذارد. اگر در محیط مرطوب زندگی میکنید یا پوستی چرب دارید، از شویندههای صورت فوم یا ژل استفاده کنید. در محیطهای خشک، شویندههای لوسیون دار ممکن است بهترین گزینه باشند. بدون شک نهتنها پاککننده بلکه سایر محصولات خود را نیز در هر تغییر فصل، برای کسب بهترین نتایج، دوباره ارزیابی کنید.
برای اینکه با نحوه استفاده از شوینده صورت آشنا شوید، ویدئوی زیر را تا انتها ببینید:
۴. بعد از پاککردن، با اسفنجهای صورت، پوست خود را خشک کنید.
بهخصوص هنگام شستن پوست در شب با یک شوینده لوسیوندار، خشک کردن صورت با یک اسفنج یا حوله کودک، امر بسیار مهمی است. این کار بهدرستی آرایش، آلودگی و چربی را از بین میبرد تا بعداً هنگام استفاده از تونر، هیچ اثری از آن آلودگیها روی پد پنبهای پیدا نکنید.
۵. استفاده از برسهای پاکسازی را محدود کنید.
این برسها یکی از اکسسوریهای محبوب شوینده صورت هستند. شرکتهای تولید کننده این برسها ادعا میکنند که استفاده روزانه از محصولات موردی ندارد. ولی ما به شما پشنهاد میکنیم که از آنها به صورت محدودی استفاده کنید. چون این برسها پوست را لایهبرداری میکنند و این امر روزانه به لایههای محافظتی پوست آسیب میرساند. چون با این کار آنتیاکسیدانها یا چربیهای ضروری برای پوست هم از بین میروند.
برای اینکه اطلاعات بیشتری در مورد انواع شویندههای صورت پیدا کنید، مقالهی “انواع شوینده صورت کدامند و هر کدام مناسب چه پوستی هستند؟” در مجله لیامگ را از دست ندهید.
انواع شوینده صورت کدامند و هر کدام مناسب چه پوستی هستند؟
انواع شوینده صورت با پاکسازی آلودگیها، مواد آرایشی و چربیهای اضافه از روی صورت و منافذ آن، به پوست اجازه تنفس داده و از پیری زودرسش جلوگیری میکنند.
۶. بعد از شستشو صورت، ظرف ۶۰ ثانیه از مرطوبکننده استفاده کنید.
پس از پاکسازی، باید فوراً از یک تونر، سرم یا مرطوبکننده بدون الکل استفاده کنید. اگر بین شستشو یا پاکسازی صورت و مرطوبسازی آن وقفه ایجاد شود، پوست بهتدریج کم آب میشود. هوای محیط، رطوبت پوست را به خود جذب میکند. روتین مراقبتی پوست خود را بهسرعت انجام دهید. این کار از پوست بهتر محافظت میکند و به شما کمک میکند تا از سفتی یا خشکی که معمولاً پس از پاکسازی احساس میشود، جلوگیری کنید.
تا داشتن بهترین شوینده صورت برای پوست خشک و آشنایی با ژل شستشوی صورت آبرسان تراست، تنها یک کلیک فاصله دارید.
۷. از پاککننده یا شوینده صورت که باعث سفتی یا خشکی پوست شما شود، استفاده نکنید.
بسیاری از شویندهها از ترکیباتی اشکیل شدهاند که میتوانند آب را از سلول خارج کرده و پوست را بهد از شستشو شدیداً خشک کنند. آنچه شما با آن، صورت خود را پاک میکنید مهمترین قسمت از روتین مراقبتی پوست شما است. چرا؟ زیرا اگر صورت خود را با یک پاککننده فوم یا صابون که بسیار خشککننده است، بشویید، تمام آب را از پوست بیرون میکشد و باعث تجمع سلولهای خشک میشود. سپس باید سریعاً دستبهکار شد و مرطوبکننده خود را به آن آغشته کنید تا آنچه را که تازه از بین رفته است به پوست برگرداند. منطقی نیست، درست است؟ شوینده صورت یا پاککنندهای انتخاب کنید که حاوی این مواد خشککننده نباشند. برای تجربه یک شستشوی ملایم، به دنبال محصولات “بدون سولفات” باشید.
۸. صورت خود را با صابونهایی که اسید یا مواد شیمیایی زیادی دارند، نشویید.
شستن پوست با یک صابون اسیدی یا تماماً شیمیایی ممنوع است. این صابونها آب پوست را کاملاً جذب کرده و پوست صورتتان را خشک میکنند. یادتان باشد که بعد از شستشو صورت با صابون حتماً از مرطوبکننده یا آبرسان پوست استفاده کنید. این نکته را در نظر بگیرید که پوست ما مثل ماهی برای زندهماندن به آب نیاز دارد.
۹. از دستمال مرطوب استفاده نکنید.
دستمالهای مرطوب انتخاب هوشمندانهای نیستند؛ زیرا به طور مؤثری پوست را تمیز نمیکنند. در عوض، آنها فقط آلودگی، باکتری، چربی و آرایش را در سراسر پوست پخش میکنند. همچنین اکثر دستمالهای مرطوب دارای رایحهی مصنوعی مضر برای پوست هستند. اگر هم با دستمال مرطوب صورتتان را پاک میکنید بعد از آن حتماً صورتتان را بشویید.
۱۰. از روغن پاککننده یا بالم پاککننده استفاده نکنید.
بالم و روغنهای پاککننده دارای مولکولهای بزرگی هستند که برای جلوگیری از نفوذ محصولات شما به پوست، یکلایه نازک بر روی پوست قرار میدهند. بهعنوانمثال، وقتی بعد از شستشو صورت با روغنهای پاککننده، میخواهید با یک سرم صورت خود را آبرسانی کنید، مولکولهای بزرگ روغن مانع از نفوذ مولکولهای ریز سرم به پوست شما میشوند. بنابراین سرم شما نمیتواند بهترین عملکرد را داشته باشد.
به طور خلاصه، شوینده صورت خود را هوشمندانه انتخاب کنید.
همانطور که برای زیباتر شدن از محصولات آرایشی استفاده میکنید، یا محصولات آبرسانی انتخاب میکنید تا پوستتان همیشه جوان بماند؛ در انتخاب شئینده صورت مناسب پوستتان هم باید وسواس به خرج دهید. ازآنجا که پاکسازی و شستشو پوست، اولین قسمت از روتین شماست، با اینحال از استفاده از شوینده صورت باکیفیت پایین خودداری کنید. چون با این کار مجبورید از کرمها و سرمهای گران قیمتی برای رفع مشکلات پوستی ناشی از این محصول بیکیفیت استفاده کنید.
برای داشتن پوستی زیبا، سالم و درخشان به شما پیشنهاد میکنیم به سایت لیاتیم مراجعه کنید تا با محصولات شگفتانگیز این برند آشنا شوید.
- اینجا درباره لیفت مژه، مزایا و معایب آن بیشتر بدانید! - ۱۷-۱۲-۱۴۰۱
- خودتان با کمترین امکانات خوشبوکننده خانه درست کنید! - ۲۸-۱۰-۱۴۰۱
- استفاده از راکوتان به چه قیمتی؟ - ۲۱-۱۰-۱۴۰۱