صفحه اصلی > مد و زندگی : خواص عرق کاسنی برای پوست و سلامت بدن!

خواص عرق کاسنی برای پوست و سلامت بدن!

خواص عرق کاسنی برای پوست

این ماده به‌دلیل غنی بودن از آهن، برای کم‌خونی بسیار مفید است. تعجب کردید از این که مستقیم رفتیم سر اصل مطلب، نه؟ آن‌قدر حرف زیاد است که گفتیم همین ابتدا برویم سر اصل مطلب. اینجا قرار است به طور مفصل درباره خواص عرق کاسنی برای پوست و سلامت بدن بنویسیم. چقدر درباره کاسنی، ریشه و عرق آن اطلاعات دارید؟ احتمالاً اسمش را یک بار شنیده‌اید. همین‌ها برای مقدمه کافی است و بهتر است شروع کنیم.

عرق کاسنی چیست؟

کاسنی گیاهی علفی و چند ساله از خانواده آستراسی است. نام علمی آن اگر به دردتان می‌خورد، سیکوریوم اینکوبوس است و در هند به نام کاسنی معروف است. گیاه کاسنی تا ارتفاع ۱ متر رشد می‌کند. دارای برگ‌های کروی شکل با طعم تلخ و شاخه‌های محکم با گل‌های آبی است. گل کاسنی ۱۵ تا ۲۰ گلبرگ دارد که صبح زود باز می‌شود و پایان روز بسته. این گیاه میوه‌هایی با رنگ روشن و زاویه‌دار دارد و ریشه آن بسیار گوشتی و بلندی آن به اندازه دم گاو است. شما می‌توانید برگ کاسنی را به سالاد خود اضافه کرده یا از عرق کاسنی برای مصارف مختلف، بهره ببرید.

تاریخچه استفاده از کاسنی و عرق آن

در کاشت، ریشه کاسنی در طول پاییز و زمستان مجبور می‌شود تا ۲ نوع برگ را تولید کند که به عنوان سبزی از آن استفاده می‌شود: بارب کاپوچین و ویتلوف. از برگ‌های گیاهان جوان برای آبغوره استفاده می‌شود یا مانند اسفناج آنها را می‌پزند. برگ‌های گیاهان مسن‌تر وقتی سفید می‌شوند درست مثل کرفس از آنها استفاده می‌شود. ریشه کاسنی را می‌جوشانند و با کره میخورند. همچنین می‌شود آنها را برشته کرد و برای افزودن طعم تلخ و ملایم به قهوه و چای یا به عنوان جایگزینی برای قهوه استفاده کرد. در متون هندی، کاسنی به عنوان مقوی قلب، گوارش، معده، کبد و همچنین به عنوان عامل ادرار آور و ضدالتهاب استفاده می‌شود. استفاده از کاسنی برای سوهاضمه و به عنوان محرک اشتها نیز به رسمیت شناخته شده است.

تاریخچه استفاده از کاسنی و عرق آن
تاریخچه استفاده از کاسنی و عرق آن

ارزش غذایی عرق کاسنی

کاسنی منبع بسیار خوبی از مواد مغذی مختلف مثل روی، منیزیم، منگنز، کلسیم، آهن، اسید فولیک و پتاسیم است. ویتامین آ، ویتامین ب ۶، ویتامین سی، ویتامین ای و ویتامین کا از جمله ویتامین‌های موجود در کاسنی به شمار می‌روند. مزایای کلی عرق کاسنی برای سلامت به‌خاطر داشتن این محتویاتی است که گفتیم. دانه گیاه کاسنی منبع بسیار زیادی از اسیدهای چرب اشباع و غیراشباع است.

هر ۱۰۰ گرم کاسنی حاوی ۲۳ کالری، ۰.۳ گرم چربی، ۴۵ میلی گرم سدیم، ۴۲۰ میلی گرم پتاسیم، ۴.۷ گرم کربوهیدرات و ۱.۷ گرم پروتئین است.

خواص عرق کاسنی برای پوست و بدن

همان‌طور که بالاتر گفتیم ریشه کاسنی و خود آن برای سلامت بدن انسان بسیار مفید است. ریشه آن امروزه به عنوان طعم دهنده قهوه استفاده می‌شود. همچنین می‌توانید از عرق کاسنی برای مدیریت وزن خود استفاده کنید. همچنین باید بگوییم که خواص عرق کاسنی برای پوست و مو بسیار زیاد است.

خواص عرق کاسنی برای هضم گوارش

عرق کاسنی منبع بسیار خوبی از باکتری‌های مفید بدن به نام اینولین است. این باکتری همچنین به عنوان پروبیوتیک نیز شناخته می‌شود که به عملکرد سیستم گوارش کمک می‌کند. ریشه کاسنی به مبارزه با مشکلات گوارشی مثل رفلاکس معده، سوزش معده کمک می‌کند و جلوی افزایش اسیدی بودن معده را می‌گیرد.


اگر مشتاق هستید درباره خواص خیار برای پوست و موی خود بدانید، مقاله زیر را از دست ندهید.

خواص خیار

هر آن چیزی که درباره خواص خیار نمی‌دانستید!

اگر به دنبال میوه‌ای هستید که هم برای پوست، مو و هم برای بدنتان خوب باشد، ادامه مقاله را مطالعه نمایید. قرار است درباره خواص خیار برایتان بنویسیم.


خواص عرق کاسنی برای درمان مشکلات قلبی

وجود اینولین در عرق کاسنی به کاهش سطح کلسترول بد در بدن کمک می‌کند. کلسترول روی دیواره رگ قرار می‌گیرد و باعث بسته شدن یا محدود شدن جریان خون می‌شود. این شرایط منجر به افزایش فشار خون شده و می‌تواند احتمال سکته یا حمله قلبی را افزایش دهد. کاسنی همچنین دارای خاصیت ضدآریتمی و ضد ترومبوتیک است.

عرق کاسنی، مناسب درمان مشکلات قلبی
عرق کاسنی، مناسب درمان مشکلات قلبی

خواص عرق کاسنی برای جلوگیری از سرطان

کاسنی می‌تواند جلوی رشد تومور را بگیرد و این مطالعه‌ای است که درباره سرطان بر روی کاسنی انجام شده است. مطالعات نشان می‌دهد که خاصیت آنتی‌اکسیدان و ضد تومور در عرق کاسنی وجود دارد.

عرق کاسنی، مناسب برای جلوگیری از التهاب

مطالعه‌ای در سال ۲۰۱۰ نشان می‌دهد که عرق کاسنی باعث کاهش التهاب و درد در بیشتر مشکلات می‌شود. تأثیر آن در کاهش در بسیار زیاد بوده و می‌تواند درد عضلانی یا مفاصل را درمان کند.

عرق کاسنی، مناسب برای کاهش وزن

اولژی فروکتوز و اینولین در عرق کاسنی وجود دارند. این دو جزء برای مدیریت وزن بسیار خوب هستند و می‌توانند اشتهای شما را به غذا کنترل کنند. همچنین جلوی پرخوری را گرفته و باعث می‌شوند تا شما خیلی زودتر از همیشه احساس سیری کنید.

خواص عرق کاسنی برای کاهش استرس

عرق کاسنی به دلیل داشتن خاصیت آرام‌بخشی استرس را از شما دور می‌کند و باعث آرامش یافتن شما می‌شود. ریشه کاسنی را نیز می‌توان به عنوان خواب‌آور مصرف کرد. عرق کاسنی به عنوان محصولی طبیعی به مراتب امن‌تر از قرص‌های شیمیایی است. کاهش استرس و اضطراب می‌تواند به کاهش مشکلات دیگری مثل مشکلات قلبی، تغییرات هورمونی، بی‌خوابی، پیری زودرس و اختلالات شناختی مثل آلزایمر کمک کند.

خواص عرق کاسنی برای سلامت کلیه

میزان ادرار می‌تواند با مصرف عرق کاسنی افزایش یابد. خاصیت ادرارآور بودن آن باعث می‌شود اوره بدن شما مدام و مستمر دفع شود. همچنین به شما کمک می‌کند تا از شر سموم بدنتان خلاص شوید و کلیه و کبد سالمی داشته باشید.

عرق کاسنی، مناسب برای سلامت کلیه

خواص عرق کاسنی برای پوست

خواص عرق کاسنی برای پوست زیاد است. این جمله را احتمالاً بارها در این مطلب خوانده‌اید. اما توضیحی درباره آن نداده‌ایم. باید بگوییم استفاده از عرق کاسنی به بهبود سد پوستی برای جلوگیری از آسیب‌های محیطی کمک می‌کند. جلوگیری از هدر رفتن آب و تسکین پوست از جمله ویژگی‌های عرق کاسنی است. در عین حال عنصری مناسب برای خنثی کردن اثر منفی اشعه فرابنفش خورشید نیز می‌باشد.

کاربردهای عرق کاسنی

عرق کاسنی را می‌توانید به عنوان جایگزینی برای قهوه استفاده کنید. البته که حاوی کافئین نیست اما اثر مشابهی مثل آن دارد. برگ‌های جوان آن بهترین متریال برای سالاد به حساب می‌آیند و می‌توانید از برگ‌های بالغ آن برای پخت غذا استفاده کنید. کاربردهای پزشکی کاسنی نیز برای درمان مشکلات مختلف مناسب است. عرق کاسنی حاوی اینولین بوده که به گوارش بدن کمک می‌کند. اینولین وظیفه تنظیم تخمیر میکروبی را بر عهده دارد، میزان چربی و کلسترول جذب شده را هم کنترل می‌کند.

عوارض عرق کاسنی

عرق کاسنی کلی مزیت دارد اما درست مثل هر چیز دیگری، عوارض هم دارد. اگر به گل همیشه بهار، راگوز و بابونه آلرژی دارید ممکن است به کاسنی نیز آلرژی داشته باشید. چرا که شباهت زیادی به هم دارند. افراد مبتلا به سنگ کیسه صفرا نباید در مصرف این گیاه یا عرق آن زیاده‌روی کنند چرا که باعث تشدید مشکلشان می‌شود. همچنین زنان باردار نیز نباید از این عرق استفاده کنند چرا که می‌تواند باعث تحریک قاعدگی شده و خطر سقط جنین را افزایش دهد.

چگونگی کاشت گیاه کاسنی

کاسنی گیاهی بومی اوراسیا است که بعدها توسط اروپاییان در آمریکا نیز کاشته شد. امروزه می‌توانید این گیاه را در هر جایی بکارید. در هند، این گیاه بیشتر در قسمت‌های جنوبی یا شمال غربی رشد می‌کند. می‌توانید این گیاه را از برگ، ریشه و دانه بکارید. کاسنی در خاک مغذی به خوبی رشد می‌کند و باید آب زیادی به آن داده شود. اگر مایل به کاشت این گیاه هستید باید بگوییم دارید با یک تیر هزاران نشان را هدف می‌گیرید. چرا که می‌توانید از خواص عرق کاسنی برای پوست و باقی مسائل مربوط به سلامت بدن خود استفاده کنید.

کاشت گیاه کاسنی
کاشت گیاه کاسنیکاسنی،

کاسنی؛ گیاهی برای تمامی امراض!

در این مطلب از لیامگ گفتیم که عرق کاسنی به بهبود گردش خون کمک می‌کند و به همین خاطر برای مشکلات قلبی و عروقی بسیار مناسب است. این گیاه منبعی بسیار خوبی از فیبر است و به‌همین‌خاطر احساس سیری می‌دهد. شما با خوردن عرق کاسنی می‌توانید با کنترل اشتهایتان به خوردن، وزن خود را پایین بیاورید. عرق کاسنی همچنین به از بین بردن سموم بدن و سالم نگه داشتن کلیه کمک می‌کند. محصولات مختلف مراقبت از پوست وجود دارند که از عرق کاسنی به عنوان ماده مؤثره استفاده می‌کنند. محصولاتی مثل پاک کننده صورت، تونر و … . این محصول را می‌توانید به‌سادگی از عطاری نزدیک خانه‌تان خریداری کنید. قیمت عرق کاسنی خیلی زیاد نیست و به همین خاطر گزینه مناسب و در دسترسی به حساب می‌آید.

اینستاگرام لیاتیم
تلگرام لیاتیم
۵/۵ - (۱ امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید